İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tanıtım Metnine mi İhtiyacınız Var? En Yüksek Verimi Almanız İçin Metn

DeterminantWeb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Siteler de tıpkı insanlar gibidir. Her biri farklıdır. Farklı olan yönlerini ortaya çıkardığınızda ilgi çekerler. Siteniz için tanıtım metnini büyük bir titizlikle hazırlıyoruz. Sitenizin farklı ve ilgi çekici olan yönlerini belirterek hazırlattığınız tanıtım yazısının sitenize en üst seviyede yararının olmasını amaçlıyoruz.

Hazırlattığınız tanıtım metnini nerede kullanacağınız önemlidir. Sitenizdeki hakkımızda tarzında bir sayfada yayınlayacağınız tanıtım yazısı ile forumlarda bloglarda yayınlayacağınız tanıtım yazısı aynı olamaz. Her birinin farklı bir atmosferi vardır. Biz sizlere örnek olması için iki farklı tanıtım yazısı örneğine konumuzda yer veriyoruz.

Site tanıtım metninizi hazırlatmak için yapmanız gerekenler:

Site adresinizi,
varsa metinde özellikle yer almasını istediğiniz noktaları,
varsa anahtar kelimelerinizi
ve
metninizin aşağıda bulunan örnek metinlerden hangisine benzer tarzda yazılmasını istiyorsanız bize altta bulunan iletişim kanallarından biri ile yazmanız.

Hazırladığımız metinlerin uzunluğu 100 ile 250 kelime arasında değişmektedir.
Çalışmamızın ücreti sadece 5 TL' dir.

ÖRNEK METİN 1

İnternetten alışveriş yapacağım siteyle ilgili bir çok şeye dikkat ediyorum. Şikayet sitelerindeki yorumlar, müşteri memnuniyetini gösteren anketler, alışveriş yapacağım sitenin telefon ile iletişim imkanının olup olmaması… Bunlar dikkat ettiklerimden sadece bir kaçı.
Bugün sizlere dikkat ettiğim tüm noktalara cevap veren bir siteden bahsedeceğim. Sitenin adı
‘ HepsiBurada’. Siteyi incelediğinizde sizde göreceksiniz ki gerçekten adı gibi hepsi burada!
Alacağım ürün ile ilgili internette araştırma yaparken buldum bu siteyi. Fiyat olarakta kalite olarakta diğer alışveriş sitelerinden çok daha üstün olduğunu düşünüyorum. Verdiğimiz siparişler kargo ile kapımıza kadar geliyor. Herhangi bir sorun yaşadığımızda 7/24 telefonun ucunda bizi bekleyen çağrı merkezi çalışanları var. Kargomuzun nerede olduğunu site üzerinden de takip edebiliyoruz.
Benim gibi, kredi kartımı her önüme gelen siteye güvenip yazamam diyenler için güvenilir bir site hepsiburada.com

ÖRNEK METİN 2

Sitemiz internet üzerinden güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmeniz için hazırlanmıştır. Sitemizde Giyimden elektroniğe bir çok ihtiyacınız için gerekenleri ilgili kategoriler yardımıyla rahatça bulabileceksiniz. Almak istediğiniz ürünlerin ödemesini geniş ödeme yelpazemizden sizin için uygun olan bir ödeme yolunu kullanarak yapabilirsiniz. Kredi kartı ile ödeme yapmayı düşünüyorsanız bize güvenebilirsiniz. Çünkü kredi kartı bilgileriniz üst düzey koruma sistemi ile korunmaktadır. Siparişini verdiğiniz ürünleri, sipariş sayfanızda belirtilen kargoya verilme günü süresinde sizlere gönderiyoruz. Kargonuzun nerede olduğunu takip edebilmeniz içinde üye panelinizde bağlantılar mevcut. Sitemizden alışveriş yaparak internetten alışverişin keyfini sürmeye ne dersiniz?

İletişim Kanallarımız:

> Bize PM atarak ulaşabilirsiniz.
> Bize [email protected] mail adresimize yazarak ulaşabilirsiniz.
> Bize determinantweb skype kullanıcı hesabımız ile ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.