İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tanıtım Yazılarında Taban Fiyat Gelsin

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Az önce bir başka bölümde arkadaşın birinin 2TL'den tanıtım yazısı almaya çalıştığını gördük ve bu beni biraz üzdü. O kadar emek verelim ondan sonra 2TL'den tanıtım yazısı. Artık bu iş serbest piyasa olmaktan çıkmış durumdadır. Bu nedenle de tanıtım yazıları için belli bir taban fiyatı belirleyelim. Herkes fikrini koysun o taban fiyata göre iş yapalım. Serbest piyasa gene serbest piyasa olsun ama bir de taban fiyat olsun 2TL için açmıyoruz biz siteleri. Ayrıca amele de değiliz. Ne dersiniz makul değil mi?

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Adamın sitesi 3liralık ise, 5liralık tanıtım yazısı çok bile.
Daha önceden de belirtmiştim, forumda çol-çocuk kategorisi açılsın, 10-20 liradan aşağı işler orada görülsün diye.

T

trgy

Misafir
Böyle birşey imkansız, sitesi kalitesiz ise 50 TL demek mantıksız. sitesi 10 liralıktır 2 t ye alıyordur. 10 liralık sitedeki tanıtım yazısı ne kadar işe yarar tabi o da bir tartışma konusu.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
hocam imkansız diyorsunuz da 2TL ya tanıtım yazısı mı satılır Allah aşkına? Hadi sattık diyelim ne diyeceğiz: Hesap numaram bu yolla iki lirayı mı? En azından 5TL 10TL gibi banka kullandığımıza deyen bir sınır getirilsin...

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
2 liraya link alan da satan da amatördür kanımca.üstünde durmaya değmez.o tür konulara bakmıyorum bile ben çoğu zaman

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
ozanTi zaten 25-30 tl üstü ise kendi sitesinde satar gelip buralarda konu açmasına gerek yok.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Böyle bir şey mümkün olabilirmi ya :)
Bilginin dediği gibi çol-çocuk kategorisi açılsın bu konuda oraya taşınsın. Herkesin ihtiyacı olan para farklıdır. Biri kilmalı odada serin serin iş yapar diğeri sıcaktan k... ter atarak iş yapar. O zaman her postçunun çalışma alanıda belli bir kailitede olsun hatta derneğe bağlı olsun olmadı sendikası olsun :)
Ayağı yere basan şeyler söyleyin.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
ozanTi zaten 25-30 tl üstü ise kendi sitesinde satar gelip buralarda konu açmasına gerek yok.

Böyle bir şey mümkün olabilirmi ya :)
Bilginin dediği gibi çol-çocuk kategorisi açılsın bu konuda oraya taşınsın. Herkesin ihtiyacı olan para farklıdır. Biri kilmalı odada serin serin iş yapar diğeri sıcaktan k... ter atarak iş yapar. O zaman her postçunun çalışma alanıda belli bir kailitede olsun hatta derneğe bağlı olsun olmadı sendikası olsun :)
Ayağı yere basan şeyler söyleyin.

tamam sustum ben. size 2 liradan hayırlı kazançlar diliyorum. Kazandığınız iki liralarla deli backlink toplarsınız siteleriniz daha da coşar. hadi hayırlı ve BOL kazançlar tabi iki liradan.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.