İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TARCADE CMS versiyon 1.0 online flash oyun sistemi

taylanaktepe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Demo adresi: TARCADE
İstenen minimum fiyat: 59YTL | PayPal: 44$
Kategori, yazılımın içeriği nedir: FLASH OYUN SİSTEMİ
Lisans bilgileri: TAYLAN NET
Lisans sonlanma zamanı: SINIRSIZ SÜREDE KULLANIM.
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: YOK.

TARCADE CMS versiyon 1.0 online flash oyun sistemi olarak tasarlanmış bir pakettir. Farklı özellikleri ve uygun fiyatı ile bu tür site kurmak isteyenler veya hali hazırda bu tür bir siteye sahip olanlar için uygun bir sistemdir.
Özellikler:
1.Mysql veritabanı ve PHP web yazılım dili.
2.Kolay kurulum ve geniş özelliklere sahip yönetim paneli.
3.Tüm yükleme ve içerik yönetimi işlemlerini yönetim panelinden yapabilme.
4.Esnek tema ve isteğe göre özel tema tasarımı.
5.Yönetilebilir reklam alanları.
6.Oyunları kategorilere ayırabilme ve ayrıntılı kategori yönetimi. Kategorilere ikon ekleyebilme.
7..swf, dcr, bağlantı ve kod ile oyun yükleme.
8.Oyun yüklenirken reklam gösterimi. (JS, JQuery)
9.Gelişmiş üyelik sistemi. Yönetim panelinden üyelik sistemi özelliklerini sınırlayabilme. Üyelere özel son oynanan oyun bilgisini gösterme.
10.Oyunlara puan verebilme ve yorum yazabilme. Bu özellikleri yönetim bölümünden sınırlayabilme.
11.Yeni oyunlar, en çok puan alanlar, en çok oynananlar ve en iyi üyeler için istatistikler. Toplam içerik istatistikleri.
12.Giriş sayfasında her kategoriye ait rastgele beş adet oyunu gösterme.
13.Kategorilere ve oyunlara etiket, açıklama ekleme. Bu bilgileri site ana metalarında gösterme.
14.Son eklenen elli adet oyuna ait etiket bilgilerini etiket bulutu olarak gösterme, bu etiketler ile arama sonuçlarını alma.
15.Oyunlarda arama yapabilme. Aramaları kaydederek son aranan on terimi gösterme. Bu terimlerde tekrar arama yapabilme.
16.Yönetim bölümünden okunan ve yönetilen iletişim, reklam istek formları.
17.Tüm formlar için kelime filtreleri oluşturma.
18.Yönetim bölümünden kullanıcı engelleme, engellenen kullanıcıları formlardan tarama.
19.Oyun ve kategori bağlantıları için "SEO Friendly Links" özelliği.
20.Sistem ile 50 adet oyun yüklenir. Oyun dosyaları ayrıca indirilerek yüklenir.
21.Bookmarks ile bağlantı verme.
22.Yönetici şifre hatırlatma ve yenileme.
23.E-posta ile üye aktivasyonu (yönetici tercihine göre)
24.Yönetim panelinden oyun ve kategorileri- ekleme, düzenleme, silme, aktif-pasif yapma.
25.24 saat içinde teslim edilir, veya kurulum gerçekleştirilir.

Tarayıcı Uyumu
-----------------
Microsoft Internet Explorer 5.5+
Mozilla Firefox 2+
Opera 9+
Flock 1+
Safari 3+

Satın alma avantajları: Güncelleme ve hata notlarından ücretsiz, zamanında faydalanma. Ücretsiz temaları edinebilme. Diğer oyun dosyası partilerini edinebilme. (50 adet oyun dışında belli aralıklarla oyun yükleme güncellemeleri yapılacaktır). Sonraki versiyonlara 50% indirimli geçebilme.

Daha fazla bilgi & satış:
Sistem satış fiyatı: 59 YTL
Kurulum: 19 YTL
Özel tema isteği (istenilen özelliklere göre değişiklik gösterebilir) : 39-79 YTL
Sistem hakkında daha fazla bilgi ve satış için aşağıdaki adreslere mesaj gönderiniz.
iletisim[at]taylannet.com
taylannet[at]yahoo.com
Görüş, öneri ve sorular için:
Taylan Net Forum

DEMO : TARCADE
Yönetim Paneli: TARCADE | Site Yönetimi
(kull adı: tarcade, şifre: tarcade) (özellikler kısıtlanmıştır.)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.