İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tasarım hakkında düşüncelerinizi?

sertac82

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://oyun.hepbiri.com

yeni kurdum bu siteyi (ya da sayfayı) 4images düzenlenmiş hali yanlız felaket bir yavaşlık var sitede. Ana sayfadaki forum çok daha hızlı çalışıyor ancak oyun sitesi oldukça yavaş. Sizce bunun nedeni ne olabilir? Ayrıca tasarımdaki düzenleme iyi olmuş mu? Sade olsun istedim ama... Görüşlerinizi bekliyorum.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Oyunların tanıtım resimleri 200 kb yer kaplıyor. Bunun dışında 4 tane java script dosyası var. Bu kadar işleme normal yavaş açılması..

sertac82

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 dakikayı buluyor bende açılması 512k bağlantıya rağmen. Bu kadar etkilememesi lazım. Çünkü ana sayfadaki forum 5 saniyede açılıyor. Db de daha fazla işlem yapmasına rağmen. Sorunu çözemedim hala...

code_Select

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayirlisi olsun..
bende acilma hizi cok iyidi bence o konuda problem yok..!

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
istersen arka plan rengini biraz daha acık yapabilirsin mesela mavi cok guzel gider arka plan a

sertac82

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkaplan için bir kaplama düşünüyodum mavi güzel olur haklısın bu arada bende neden bu sayfalar 1 dakikada açılıyor hala anlamadım?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5