İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

tasarımı yenilersem google sıralamam değişir mi?

umitvar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkdaslar

google dan epey verim alıyorum. aramalarda hep iyi sonuç veriyor. Kısacası durumdan memnunum. Fakat sitenin tasarımını değiştirdiğimde örneğin url ler, dosya adları v.s hep değişmesi gerekecek. Bu durum google sıralamamı ne derece etkiler. Etkilenmemesi için ne yapmam gerekir.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
egerki içerikten ve keywords lerde degişiklik yaparsan sıralamada degişirsin. ama içerik ek veya farklı işlem olurda düşersin ama yazıalr vs.. herşey aynı olucaksa sorun olmaz

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fakat sitenin tasarımını değiştirdiğimde örneğin url ler, dosya adları v.s

Tasarım diyince akla renkler, tablolama yani css elemanları geliyor. Eğer mevcut durumdan verim alıyorusan url ve dosya adlarına dokunma derim, nihayetinde URL yapısı SEO içindir, çalışanı bozmak anlamsız, tabi niye yapmak istediğini bilmiyorum o ayrı. İlla değiştiricem diyorsan htaccess le url'leri yeni yapıya yönlendirebilirsin aksi hale index sorunu doğar, sandbox'a da girebilirsin.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
url degişirse cok büyük hit düşün olur eski url leri yönlendirsen bile hi kaybın olur.

haber.htm olanı haber.asp yaparsan düşer hitin

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sadece tasarımı değiştirirsen sorun olmaz. Ben 9 aylık siteyi komple yeniledim tasarım olarak. Yenileme derken css'e geçirdim siteyi. İçerik aynı, url'ler aynı, keyword'leri title'ı sadeleştirdim biraz daha. Sonuç pozitif. Google'dan gelen ziyaretçiler %15-20 arttı. Yavaş yavaş artmaya devam ediyor.

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence iyi verim aldıgın siteyi tamamen degiştirme sadece tasarımını yap url lere dokunma derim...

umitvar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sonuç olarak olay URL lerde bitiyor diyebilirmiyiz. yani URL ler değişmedikçe google sıralaması etkilenmez gibi bir kanaate varabilirmiyiz.

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sonuç olarak olay URL lerde bitiyor diyebilirmiyiz. yani URL ler değişmedikçe google sıralaması etkilenmez gibi bir kanaate varabilirmiyiz.

Aynen öyle URL dokunma istedigini yap Kolay gelsin...

Yeşilmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bence sadece url değil eğer ki temanın hepsini düzenliceksen tema üzerinde yaptığın seo çalışmalarını değiştirmezsen iyi olur değiştirirsen hit kaybın olabilir yad aindexlenme sorunu ha belkide kısa bi süre için olur daha iyi birşey yaparsın hitin bu sefer daha da artar indexlenmende artabilir..

NeverCare

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sadece tasarımı değiştirirsen sorun olmaz. Ben 9 aylık siteyi komple yeniledim tasarım olarak. Yenileme derken css'e geçirdim siteyi. İçerik aynı, url'ler aynı, keyword'leri title'ı sadeleştirdim biraz daha. Sonuç pozitif. Google'dan gelen ziyaretçiler %15-20 arttı. Yavaş yavaş artmaya devam ediyor.

1 hafta önce bende tasarım değiştim. Aynı şekilde olumlu yansıdı google a. Sadece title, metalarla oynamamak gerekli.. Hitler arttı. Google sadeliği seviyor ;) .

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.