Tatil teması kurulumunda problem

0
Onaylı Üye
Üye
http://www.wptr.net/2009/02/17/tatilde-themes/
Arkadaşlar burdaki temayı kurmaya çalışıyorum ancak diger temalar gibi degiliçinden 2 adet dosya çıkıyor nasıl yapıcaz bu dosyaları nerelere atıcaz biri anlatabilirmi ?

0
Onaylı Üye
Üye
Dosyadan çıkan tatildeteması klasörünü hostundaki temaların olduğu yere yani /wp-content/themes dizininim içine atıcaksın
ikinci dosyadıya yani Important Plugins dosyasının içindekileride yine hostunda eklentilerin yani pluginslerin olduğu yere atıcaksın /wp-content/plugins/

daha sonra sitenin yönetim panelinden temayı aktif hale getir
ikinci adım olarakta Eklentiler bölümünden tema dosyasından çıkan eklentilerin adlarına bak ve hangileri ise onları aktif yap

bundan daha acığı olmaz bence hehehe

kolay gelsin;)

0
Onaylı Üye
Üye
Aynen dedegidin şekilde yapıyorum dostum aldıgım hata budur

Index of /askimbey_cacala
Parent Directory
Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8b mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.6 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at www.askimates.com Port 8nerde yalnış yapıyoruz acaba ?

0
Onaylı Üye
Üye
denedim ve tema gayet güzel çalışıyor. Belki dosyayı eksik indirmişsindir yada hatalı yüklenmiştir tekrar silip dene yapamazsan msnde ulaş bana profilimde yazıyor.
Kurarım sorun olmaz ;)

0
Onaylı Üye
Üye
Tema kurulumunu hallettim ancak içindeki fonsiyonları çözemedim msn geldiginde hyardımcı olursan sevinirim hocam

Geri