İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tatile Çıkamayanlar

T

The_Best

Misafir
Bu sene benim gibi iş yoğunlu nedeniyle tatile çıkamayan arkadaşlar var mı? Bi görüyüm şu kader ortaklarımı.

Bu yaz nasıl geçecek.

D

dursunbaba

Misafir
iş güç yok ama alttan 7 ders kaldı yaz okulunda 2 tanesini versek 5 kalır allah bereket versin. Gene gidemioz bi yere :)

T

The_Best

Misafir
Kardeşim olsun da herşey okul olsun, okul dediğin elbet bir gün biter, boşver okulda kalmak hayatın bir cilvesidir.

M

modachat

Misafir
vala benim de okuldan 5dersim kalmisti. Lise bitti yaş 18 ama diploma yok :)

bu yaz tatile çıkayım derken P.tesi gunu marmaraweb firmasindan iş teklifi aldım ve şuanda işyerindeyim Boşver tatili en azından rahatım şimdi sevdigim işi yapıyorum kendimi geliştiriyorum üstelik para alıyorum

Sanki her sene antalya bodruma gidiyoruz da boyle de yaşanılır ya Annemizin karnından zengin antalyada yatı olarak dogmadik ya Hey gidi İstanbul taşına kurban olim :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Parmak kaldiriyorum. 3-4 gunlugune kacma plani disinda Istanbul sahillerine demir atmis durumdayiz.

T

The_Best

Misafir
İyi en azından istanbul sahillerine demir atıyorsunuz ben napıyımm Ankara'da :(

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla bende inemedim güneye ama silivrideyim , istanbulda olan varsa gelsin silivriye aramızda yapalım tatili , yer içer uyuruz :D

Uranus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet tatil... Unuttuğum kavram. Oysa onbeş gün kadar tatile çıkabilmeyi ne kadar çokisterdim.

D

dursunbaba

Misafir
crawler' Alıntı:
valla bende inemedim güneye ama silivrideyim , istanbulda olan varsa gelsin silivriye aramızda yapalım tatili , yer içer uyuruz :D

Mecburen istanbuldayiz naapalim Aqua Dolphine talim edelim nede olsa yakın :)

P

PRicon

Misafir
beyler hepinizin barınacagı yer var , siz sadece yol parası alın yanınıza ...
Gelmek isteyenler adını yazdırsın :p

bende kaçıyım güneye , 3-4 gün siteleri yoluna koyup ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.