İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TAVSİYELER

vejeteryanzombi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar çoğunuz hala probux,neobux,clixsense gibi sitelere hala saçma yatırımlar ve referanslar arama peşindesiniz siteler kurulalı 6 yıl olmuş ve üye olmayanlar kalmamış. Yatırım yapıp elleriniz boş kalıyorsunuz yeni sitelere yönelin ama güvenilir yeni siteler çoğunuz körü körüne yeni ama SCAM sitelere giriyor boş yere vakit bazılarınızsa para kaybediyorsunuz. En son wattbuxa yarıım yaptığım biliğiniz üzere 22.03.2014 de açıldı 5 gündür bakımda harcadığım para sadece 15$ kazandığım para ise 10 günde 10$ ve RRlerimin bitmesine 34 gün vardı bu gibi yatırımlar yapmadan fazla para kazanamzsınız özellikle yatırımlar yeni sitelere olmalı ancak sizler yeni sitede ref toplama adı altında burda konu açıyorsunuz ama çoğuda güvenilmeyecek siteler burda ref toplama derdinde değil birbirimize yarım etme çabası altında olmamız gerekir. Durumların altında hiç yorum bırakmıyorsunuz örneğin biraz muhabbet gerek sürekli açtığınız konuları güncel tutma peşindesiniz :eek:lmadı: Bence bu olmamalı yardımlaşma ve toplu kazanma şart yalnız başımıza birşey başaramayız iyi günler bol kazançlar

vejeteryanzombi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklam ortamından daha çok biraz daha yardım ortamı lazım birbirimize reklam tanıtıcaksak eğer birbirimize destek olsak daha karlı olur bugun sen reklam tanıtırsın bu forumdan destek amaçlı 8 ref gelse mesela yarın ben getiririm sitemi 8 refte bana gelse hepimiz kazanmazmıyız ? sürekli konu güncellemeklemi kazanırız yoksa bu şartlardamı ?

maths

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gerçekten anlamadım. mesela daha öncede ref değişimi dedin üye oldum senin refinle, karşılıklı oluruz yardımlaşırız dedin, daha birtane önerdiğim siteye üye olmadın :) şimdi dediğinden de bişey anlamadım kaydadeğer bir iş yapacaksak ben varım her zaman. birliktelik kuvvet getirir. :))

vejeteryanzombi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gerçekten anlamadım. mesela daha öncede ref değişimi dedin üye oldum senin refinle, karşılıklı oluruz yardımlaşırız dedin, daha birtane önerdiğim siteye üye olmadın :) şimdi dediğinden de bişey anlamadım kaydadeğer bir iş yapacaksak ben varım her zaman. birliktelik kuvvet getirir. :))
Dostum sen kayıt oldunda senin kayıt ol dediğin bütün sitelere üye olduğumu belirttim ben sana ondan olamadım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.