Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hey şampiyon sakin ol
ne sorun yaşadın önce onu söyle
ayrıca burası şikayet bölümü degil google adsense burası
kusurabakma ama bu tür onu banlayın bunu banlayın demekle olmuyor
açıkca dile getir yaşadıgın problemi
Bu velete adsense hesabi actirdim ben kac kere her seferinde de parasini gonderttim.Yurt disindayim.Bir daha hesap istedigimde bana once para dedi..Ondan sonra dedinm bana guvenmeyenle isim olmaz.Once eft yaptirmistim Iptalini istedim.Bu velet te daha once aldigim hesaplari da kapamis.Bu serefsizlik degil de nedir ! Gelsin yedircem hesaplari ona ben
sagolasin.y.disindayim sifreleri degistirmedim ne bileyim adamin satin aldigim sifreleri de degistirecegini..yeni farkettim o hesaplarin degistigini..gostercem ben ona elbet nosu herseyi var..firmam belli dedim sitem belli dedim .. kac kere aradim da..ama bu serefsizliktir.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.