İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tebrikler BursaSpor

Zafer84

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Bende 4 büyüklerden sonra ilk defa bir anadolu takımının şampiyon olmasına çok sevindim. Bir Beşiktaş taraftarı olarak Bursaspor yürekten kutluyor ve tebrik ediyorum.

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Beşiktaş çok güzelce maçı sattı , bizimkilerde 2 golu bulamayınca şampiyonluk gitti.

T

trgy

Misafir
Tebrikler gerçekten ama Bursaspor'un attığı golleri Fenerbahçe atıp şampiyon olsaydı şu an şike vs konuşuyor olurduk. Buradan şu çıkıyor futbol her an hata olabilir her şeyi şike görmemek gerekir. Tekrardan tebrikler.

Şampiyonlar liginde birşey yapabilmesi için ise 1 forvet 1 göbek oyuncusu bir de sol bek alması lazım Bursaspor'un.

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Tebrikler gerçekten ama Bursaspor'un attığı golleri Fenerbahçe atıp şampiyon olsaydı şu an şike vs konuşuyor olurduk. Buradan şu çıkıyor futbol her an hata olabilir her şeyi şike görmemek gerekir. Tekrardan tebrikler.

Şampiyonlar liginde birşey yapabilmesi için ise 1 forvet 1 göbek oyuncusu bir de sol bek alması lazım Bursaspor'un.

Yok abi.Fenerbahçe varsa olayın içinde hemen aziz satın almıştır ama başka bi takım olunca " kendi kalesine gol atmak normaldir " derler.

Şampiyonlugun gitmesi değilde bu zoruma gidiyor.

Ayrıca Bursa başarılıydı tebrikler ..

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Ara sıra cimbom un maçınıda açıp :D siz ne yapıyosunuz lan boşu boşuna ne koşuyorsunuz dedim.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
Türk futbolu çok iyi yerlere gelmeye başladı farkındamısınız
dediğiniz gibi artık 4 büyük yok
Bursa'yı tebrik ediyorum

ZerDali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ülkemizde parası olanın sevilmemesinin sonucu olarak geniş bir kitlenin anti-Fener tutumuna karşı yine de iyi mücadele etti Fenerbahçe , Bursa'yı tebrik etmek lazım .

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
TS,kupa sahiplerini belirledi :p , Onurlu bir duruş ve oyun. Fenerbahçe söke söke alamadı macı. Bursada hakkıyla BJK-den aldı macı ve şampiyon oldu.

Herkese hayırlı olsun.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Kötüyüz biz kötüyüzzz kötüyüüüüzzzz ,beşiktaşlıyız :D

Bizde madencilere şampiyonluğu yedirecektik

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Milyon dolarlara futbolcu transfer eden , dünyada tanınmış bilinmiş bir sürü oyuncuyu takımında bulunduran Galatasaray , Fenerbahçe ve Beşiktaş'a iyi bi ders olmuştur heralde :)

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Son haftada kaybedilmiş bir şampiyonluk yoktur bence.. 2 takım 33 hafta yarış içinde olup sadece 1 maçta aldığı galibiyetle şampiyon ilan edilemez.. Fenerbahçe denizlispora yenilincede benim için takımım şampiyondu, şimdide şampiyondur.. Bursaspor gerçekten de hak etti.. Eğer dün Fenerbahçe 1. bitirseydi ligi üzülürdüm.. Bu derse tüm büyük takımların ihtiyacı vardı ve verdi.. Umarım ki, Fenerbahçe şampiyon olan takımın oyuncularını aldığı gibi, Ertuğrul Sağlam ' ıda almasını bilir.

Tebrikler Bursaspor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5