İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tecrübe Puanı nasıl düşer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tecrübe puanının düşmesi nelere bağlıdır. Anlamadığım bir şekilde 3 puan düştüğünü farkettim...

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zbahadir, seninde refin epey fazla bende epey kullanıcı davet ettim inceledim sitelerini tabikide, şey düşündüm acaba davet edip aldığımız kullanıcılar eksiye düştüde bizemi dönüşü oldu ne diye :D

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sebebini bilmiyorum ama, katkı puanınız düşerse ve mesajlarınız silinirse düşmesi lazım. tabi bir de iyinet algoritmayı değiştirirse :)
edit: benim 31'di 10 olmuş. vay anasını sayın seyirciler.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anlaşılan genel bir değişim sözkonusu.
Mesajlar silinmedi ploop.
Galiba artık bol rep dağıtılması engellenmek icin yapıldı, öyle düşünüyorum. Azar azar artacak herkes :)

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop'un ekran sınırlarını zorlaması sebebi ile rep verme gücleri azaltıldı galiba, tüm suclu ploop bence ;)

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Belki de tecrübelerimiz konusunda soru işaretleri vardır. ;) Mesela ben pek tecrübeli değilimdir ama bazı arkadaşlarımız çok iyiler.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Değişen algoritma hakkında açıklama gelecek mi acaba ? Bari sistem hakkında bilgi sahibi olalım, merak ettim :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
itiraf ediyorum suçlu benim azar da işitmiştik zaten, neyse artık repleri kapan kaptı :p

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Genel bir degisim yapildi, cok yuksek tecrube puaninin replere asiri etkisini onlemek icin.
Herhangi bir sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5