Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
domaini satacak olan arkadaşım domaini almicam ben ama benle iletişime geçersen tehditlerden kurtulabilirsin,profilimde msn adresi yazılı,sitene devam et,satma bunu.merak etme problem kalmicak ortada.
oyle bir durum ki arkads demiş türk bayraklarını tutacak falan birini arıyorum diye ama ilk mesaındada 250 dolardan falan başlıyormus sanırım madem türk bayraklarını tutacak briis arıyorusn gonder domaini kendi sunucumda acayım host hesabını ve domainin suresinide kafadan 3-4 yıl uzatayım kalsın oylece birazda spam sayfa yaptıkmı googlede daha cok gorunecektir
yada bende boyle bir domain var satmak istiyorum diyat 250 de oyle tehditli falan başlık acıpta milletin ilgisini cekmeye ugrasma
banada hiç inandırıcı gelmedi bu başlık açıkcası.. Madem amacın türk bayrağını tutmak, domainin whoisini ver emniyete.. Koy türk bayrağını free bir hosttan alıp, kimseler tehdit edemez.
Bnece birine satılması kötü olmuş bunu barzani yandaşı alıp türkiye adına provakasyon yapma şansı vermiş olursun bencede uzun yıllıgına alınıp tr bayragı ile kalamlıydı ama neyse satılmış inşallah karşımıza türk karşıtı bir provakasyonla cııkmaz bu site
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.