İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tek Cümleyle Kız Tavlamak??

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Facebook’ta öyle saf saf gezerken bu videoyu gördüm, bayada hoşuma gitti. Hazırlayan arkadaş gayet başarılı :)
Videomuzun konusu : Tek cümleyle kız tavlayabilir misin? Videoda erkeklerinde söylenen cümlelere karşı tepkileri gösterilmiş. Yalnız bir ara kendimi düşündüm de şu aralar bir kız ” merhaba ” dese acaba ne yapardım :D

[YOUTUBE]NagkWZtwK28[/YOUTUBE]

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Dünyanın 8. harikası mısın dediğinizde direk evet diye şap diye yapıştıracak kız var mıdır gerçekten? Bana olası gelmedi. Ama favorim, "kız arkadaş düşünmüyorum".

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Kızın yemek teklifine hayır diyenlerin kesin parası yoktur.Yoksa hayatta affetmezler :)

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Bence bu bir oyun yani herhangi bir kişiye sormuyorlardır...

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Kız tavlamak isteyenler konuyu hortlatmışlar :p

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Kız tavlama taktiği olduğuna inanmıyorum :D Entel olan parası olan herkesin elbet bir eşi oluyor :p

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Adam gitmiş üniversitedeki arkadaşlarına sormuş belli olmuyormu sanki :D Kız tavlamak için cümle kurmanıza gerek yok cebinizdeki parayla altınızdaki 250 milyarlık bmwyi göstermeniz yeterli.

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Adam gitmiş üniversitedeki arkadaşlarına sormuş belli olmuyormu sanki :D Kız tavlamak için cümle kurmanıza gerek yok cebinizdeki parayla altınızdaki 250 milyarlık bmwyi göstermeniz yeterli.

:D iyice abarttın sende bmw ye ne gerek :D hacı murat olsa olmuyomu :uyku:

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
rocco nun bi geyiği değil mi bu?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.