Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tek Part Online Film-Dizi mi ? 1-7 Part Online Dizi mi ?
Merhaba arkadaşlar,
benim online film izleme sitem var ve bir anket oluşturmak istedim tek part online izlemeyi mi tercih ediyorsunuz yoksa 1-7 part online izlemeyi tercih ediyorsunuz ?
Ve bunun düşüncesiyle siteme tek part yüklemeye karar verdim bütün yüklediklerim tek part fakat bir kaç kişiden istek geldi 1-7 part arası paylaşabilirmisiniz diye zor açılıyor filmler dediler
youtubenin bir ozelligi var coklu partleri tek bolumde gecisli olarak yayinliyor en iyisi o..ne coklu part olarak nede tek part olarak tek part divx vs cok zor yukleniyor ve insanin canini skiyor...
suan o sistemi iki site gerceklestiriyor takip ettigim...
Birde şöyle dusunun . tek part bekliorsunuz arada donma olmaması için ve net gidiyor veya elektrikler :S bende bunu çogu sefer yaşadıgım için part olarak tercih ediyorum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.