İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Teknik Servis Programı Lazım Lütfen yardım

N

netkolik

Misafir
Arkadaşlar merhaba Bana önerebileceğiniz teknik servis programı var mı acaba?

Teknik servis programında aradığım özellikler:
1- Müşteri kayıt olması( Cari kart açıpta onun üzerinde işlem yapma değil normal bir kullanıcı yüz kez dahi farklı nuamaralarda kullanılabilen)
2- Numaratör'ü olan
3- Barkod sistemi olan
4- Kısacası küçük ev aletleri tamiratı yapılmakta olan bir teknik servis tamirat dükkanı için giriş çıkışların tutulabileceği bir program
5- Aynı zamanda satış ve stok modülleri de olursa daha iyi olur.

Bu özelliklerde bildiğiniz ücretli yada ücretsiz program varsa ve demosunu görebileceğimiz program varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim:)

sistem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Slm,
1993 te kendi teknik servisim için yazdıgım 2000 de update ettigim Dos ile çalışan bir program var istersen Demo gönderebilirim 286 da bile çalışır virusten etkilenmez :) windows kurmana bile gerek yok :) ... çok hızlıdır kendi veritabanını kullanıyor . modul olarak içinde mini carihesap modulude var alış veriş yaptıgın özel firmaların hesaplarını tutmasını saglıyor. tahtakalede Pınar elektronik hala kullanıyor . verileri yıllık devrediyor. yazıcıda Rulo şeklinde hesapmakinesi kagıdı kullanıyor .1 musteriye 1 cihaza minik servis fişi kesiyor her cihaza Fiş işlem numarası veriyor. fiş kemek için yazıcıyı modifiye etmek lazım tabii. Barkod yok. fakat cihaz serino giriliyor ... geniş arama secenegi var ve servis notu var. aklıma gelenler bunlar.

ayrıca , eğer özel yeni jenerasyon bir program isterseniz yazabiliriz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5