Evet Arkadaşlar İlk Çekilişimiz Hayırlı Olsun Şimdiden
Öncelikle Hediyelerimiz Neler Tanıtalım...
1.ye
A4 Tech 3100N 2.4GHz Nano Kablosuz Klavye + V-Track Mouse Set
Everest Efn-482 Usb Masaüstü Metal
Fan
Koss FeatherWeight KPH5 Kulaküstü Kulaklık (Metalik Gri)
Flaxes FC-1604 Webcam
2. Ve 3. Ye Verilecek Hediyeler
Piranha Trendy M Type Beyaz Klavye
Frisby FM-140K Optik USB Araba Mouse
4.Ye İse Pr4 Degerinde Bir Domain Hostu İle Birlikte Hediye Edilecektir.
#Yarışma'ya Nasıl Katılabilirim ?;
1.) Konu Veyaa Mesaj sayınız 5 Adet olması gerekmektedir. Konu Veya Mesaj sayınız 5 olduktan sonra Konu Altına Katılmak İstiyorum yazmanız yeterlidir.Bu +1 Çekiliş Hakkıdır.
Yada
2.)Sosyal Medyada Sitemizin Linkini Paylaşarak.Facebook, Twitter veya Google+'da (sadece birisinde, sadece +1 hak verilecektir çünkü) aşağıdaki yazıyı değiştirmeden paylaşmanız yeterli olacaktır:
Paylaşmanız Gereken Link:
http://forum.teknoji.net/konu/405-cekilise-Katil-Hediyeyi-Kap?p=902#post902
Bilgi;
Sitemizdeki çekilişimize Herkesi bekliyoruz. Kargo tarafımıza aittir.
Eğer ki Facebook, Twitter veya Google+ herhangi birinde paylaşıp +1 hak istiyor iseniz, bu linkleri sitemize yorum olarak göndermeniz gerektiğini unutmayınız. Bu paylaşımdan en fazla +1 hak verilecektir.
Eger ki Sitemizde 5 Konu Yada Mesaj Yazmışanız Bu Konu Altında Paylaşıyorum Yazmanız Yeterlidir.
Öncelikle Hediyelerimiz Neler Tanıtalım...
1.ye
A4 Tech 3100N 2.4GHz Nano Kablosuz Klavye + V-Track Mouse Set
Everest Efn-482 Usb Masaüstü Metal
Fan
Koss FeatherWeight KPH5 Kulaküstü Kulaklık (Metalik Gri)
Flaxes FC-1604 Webcam
2. Ve 3. Ye Verilecek Hediyeler
Piranha Trendy M Type Beyaz Klavye
Frisby FM-140K Optik USB Araba Mouse
4.Ye İse Pr4 Degerinde Bir Domain Hostu İle Birlikte Hediye Edilecektir.
#Yarışma'ya Nasıl Katılabilirim ?;
1.) Konu Veyaa Mesaj sayınız 5 Adet olması gerekmektedir. Konu Veya Mesaj sayınız 5 olduktan sonra Konu Altına Katılmak İstiyorum yazmanız yeterlidir.Bu +1 Çekiliş Hakkıdır.
Yada
2.)Sosyal Medyada Sitemizin Linkini Paylaşarak.Facebook, Twitter veya Google+'da (sadece birisinde, sadece +1 hak verilecektir çünkü) aşağıdaki yazıyı değiştirmeden paylaşmanız yeterli olacaktır:
Paylaşmanız Gereken Link:
http://forum.teknoji.net/konu/405-cekilise-Katil-Hediyeyi-Kap?p=902#post902
Bilgi;
Sitemizdeki çekilişimize Herkesi bekliyoruz. Kargo tarafımıza aittir.
Eğer ki Facebook, Twitter veya Google+ herhangi birinde paylaşıp +1 hak istiyor iseniz, bu linkleri sitemize yorum olarak göndermeniz gerektiğini unutmayınız. Bu paylaşımdan en fazla +1 hak verilecektir.
Eger ki Sitemizde 5 Konu Yada Mesaj Yazmışanız Bu Konu Altında Paylaşıyorum Yazmanız Yeterlidir.
- Çekilişimiz 24 Agustos 2014 ve 14 Eylül 2014 arasında gerçekleşecek ve son bulacaktır.
- Çekilişe katılmak için buradaki yazımıza yorum göndermeniz (Katılıyorum vb. gibi bir şeyler yazmanız) yeterli olacaktır.
- Sosyal paylaşım sitelerinde (Facebook, Twitter veya Google+) paylaşım yapanlar ise +1 hak daha alarak çekilişe 2 kere ismi yazılacaktır. Bunun için yazıyı Herkese Açık olarak paylaşmayı unutmayınız.
- Ayrıca kazanan ile mail vasıtası ile 3 gün içerisinde dönüş yapılamaz ise, yedek kazananlarla iletişime geçilecektir.