İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

teknokol.com teknoloji tanıtım ve yorum sitesi tasarımı

serkali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teknokol.com alan adım için teknoloji tanıtım ve yorum sitesi yaptıracam php tabanlı seo uyumlu olmasını istiyorum.
php ajax seo ve tasarımı iyi olan arkadaşlardan yapacak varsa nasıl bir proje olabilir fikir sunarlarsa ayrıyeten özeldende fiyatını bildiriniz.
arkadaşlardan projeyle ilgi fikirlerinide almak istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
teşekkürler.

by_karahan

1
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Yazılımcı değilim ancak fikir vermek için bir kaç öneri sunabilirim. Sade ve göze hitap eden bir portal ve ona bağlı bir forum sistemi ile, Donanım Haber tadında bir site kurulabilir.

Portal kısmında teknolojik ürünlerin incelemeleri, internet dünyasına ait son gelişmeler v.b şeyler paylaşılır. Forum kısmında ise üyeler birbirlerine bu konular hakkında paylaşım, destek v.b sunarlar ve güzel bir ortam oluşturulabilir.

Bunun için, teknolojik ürünler alanında deneyimli, bilgi sahibi bir kaç editör ile güzel yerlere gelinebilir.

Domain de güzel, akılda kalıcı.Allah utandırmasın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.