İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Teknoloji Konulu Site Satışı için Fiyat Araştırması

dagistanli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle herkese hayırlı günler arkadaşlar,

Benim 2-3 hafta sonra 1 yaşına basacak,domaini gayet güzel ve akılda kalıcı teknoloji konulu bir sitem var.Sitede şu anda 321 adet hepsi özgün yazı bulunmakta.Ayrıca bu 320 konuya 39 yorum yapıldı.

Site dışında yapılan çalışmalara bakacak olursak;90 TL'lik bir seo çalışması yaptırdım.Ayrıca bizzat kendim birçok yere backlink bıraktım.

Sitenin hiti 100 civarında diyebilirim.Kimi zaman 80-90 oluyor kimi zaman 150'ye çıktığı zamanda oluyor.

Sitede script olarak DLE cms scripti bulunuyor.

Sadede gelecek olursak;bu bahsettiğim sitenin ederi ne kadardır?Yani bugün satacak olsam siteyi kaç para verirseniz?

Arkadaşlar fiyat belirtirken sitenin hitinden daha çok kalitesini ön planda tutarsanız sevinirim.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
100 civarı satabilirsin diyorum, ayrı ayrı da satabilirsin aslında, domain iyiyse açık arttırmaya koy, fazlasını çıkartabilirsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5