İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Teknoloji manyagiyim diyenler el kaldirsin

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Sen bir geek'sin bence iyinet:) Ploop ve nokie'ye katılıyorum ben burada, ama ilginç, tanımadığınız insanlara ne iş yaptığınızı söyleyince, sizi 24 saat teknolojiyle uğraşan biri sanıyorlar, ya da oyun oynayan vs. Ipod denilen aletle ben de iyinet sayesinde tanıştım. Hayatımdaki ilk fotoğraf makinemi geçenlerde aldım. Iphone nedir? Plazma ve LCD aynı şey mi, bunun gibi soruların cevapları ben de yok. Kendimi hatırladığımdan beri bilgisayarla uğraşıyorum, hayatımda iki oynadığım oyun vardır, DOS iken Prince Of Persia, sonra da Windows'da Heroes of Might and Magic. Başka oyun bilmem. Arkadaşlarımla kaldığım yerde salonda dev ekran sinema sistemi var (LCD mi Flat screen mi artık ne olduğunu bilmiyorum haha, bir de Blu ray var o ne??), daha bir kere izlemiş değilim. Hatta en son televizyonu ne zaman izledim bilmiyorum. Televizyon benim için Youtube'dan izlediğim Türk dizilerinden ibaret. En son bir teknoloji mağazasına ne zaman gittim bilmiyorum :)

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Heroes of Might and Magic dedinde Angelo bende hayatımda hiç oyun oynamam, oyunda ne, ona ayıracak zamanım yok derdim askerlikten önce bir arkadaş bu oyunu bi dene demesiyle yükleyip 2 gün başından kalkamamıştım :p bunun dışında bir oyun oynamadım, teknoloji konusunda da pek sevdiğim söylenemez çok yoruyor artık beni özellikle bu işi meslek olarak yapıyorsanız özellikle dahada sıkıcı bir durum... Son 5 yıldır tek arzuladığım şey teknolojinin uzağında, hatta telefonumun bile çalmayacağı bir yerde tatil yapabilmek, telefon sesi bile o kadar gıcık ediyorki beni!

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Benim telefonum, text mesaj atar, arar, aramalara cevap verir. Olayı budur. Ha bir de kronometresi var, zaman ölçümü filan yapıyorduk :p

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
teknolojiden nefret ederim, sadece ihtiyacım kadar kullanıyorum. telefon benq t60 teknolojisi için değil klaslığı için almıştım.. ama internet işim işte..

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
şşş sen bana manyakmı diyorsun şimdi :D
bu güne kadar en az 20 adet kulaklık parçaladım çalışırken
sağa sola dönerken kabloları sürekli kopuyor. bende wireless kulaklık aldım
odanın içinde dörtdönüyorum. manyak degilim ben tamammı :p

hehehe :D
bak nasılda belli oluyo kalabalık içinde :p

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
60
iyinet bence bu teypi alabilirsin :)

MEX-BT3600U
26493

İleri ses teknolojileri yanında USB kolaylığı, taşınabilir ses girişi ve Bluetooth® ile üretilmiş ve çok sayıda özellik içeren CD'li radyo. Araç kullanırken elleriniz serbest olarak konuşun ve Bluetooth® kullanan telefondan veya mp3 çalardan kablosuz müzik akışı gerçekleştirin.

* CD sürücünün ödün vermeyen sesi ve daha fazla dayanıklılığı için DRIVE-S
* 52W x4 S-MOSFET amfi camları sarsan bir güç ve azaltılmış bozulma sunar
* USB yuvası, depolama aygıtları ve WALKMAN® vb. cihazlardan müzik çalabilmenizi sağlar
* Bluetooth® HFP ve dahili mikrofon ile Eller serbest konuşma
* Bluetooth® A2DP, AVRCP ile stereo kablosuz
* Düşük Geçişli Filtre, daha saf bas notalarda bile orta ve yüksek tonların woofer'larınıza ulaşmasını önler
* Çok sayıda müzik biçiminin sağladığı esnekliğin tadını çıkarın: CD/CD-RW/mp3/WMA Oynatımı
* EQ3 Parametrik (7 hafızalı 3 Bant Ekolayzer) - tercih ettiğiniz müzik türüne en iyi sesi işitmek için altı ekolayzer hafıza seçeneğinden birini veya özelleştirilebilir yedinci modu seçin
* Yüksek okunabilirliği olan oynatım bilgisi için 13 segmentli LCD ekran
* Taşınabilir müzik çalarınızın doğrundan bağlantısı için ön AUX Girişi
* Birlikte gelen uzaktan kumanda (RM-X304)
* Gelişmiş güvenlik sağlayan ayrılabilir ön panel
* Orijinal kayda daha yakın sesler için gelişmiş 24bit DAC
* RDS özellikli 30 AM/FM istasyonu hafızası
* Joystick RM-X4S hazır

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnternet bağlantılı media box lar var ama pek ilgi görmedi. Tv lere entegre olursa daha çok ilgi ve talep olacaktır. Yakında çıkar.

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
bursada korupark var bilenler bilir eloctro world var bursanın teknoloji devi.

girdimi çıkamıyorum:( her girişti 250 ytl masraf

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
tekonolojiye çok meraklıydım 1-2 sene öncesine kadar ama en son aldığım cep telefonuyla beraber teknolojiye ilgim azaldı (telefon süper ötesi bir şey yok yok) sanırım bu beni kesti. artık eskisi kadar ilgilenmiyorum teknoloji ile hatta o süper telefonu bile kullanmıyorum onu yerine siemens A55 kullanıyorum.

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende teknolojiyi takip ederim ama uçuk fiyatlarından dolayı uzak durmaya çalışıyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.