İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tekrar Google Adsense Başvurusu

freddie80

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam Arkadaşlar,
Bende Adsense tarafından ban yiyen mağdurlardanım,
fakat web sitem banlı olarak gözükmüyor sanırım sadece Adsense hesap sahibi olarak ben banlandım.
Farklı bir kullanıcı adıyla farklı bir adres göstererek yeniden aynı web sitem için Adsense başvurusu yapsam başvurum kabul olurmu? veya başka bir yöntem önerebilirmisiniz.

Biwebmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense öyle. Siten ban yemesin ama telif haklı içerik paylasırsan banlıyor. Aslında paylasmasan bile banlıyor :). Denemeye devam et.

freddie80

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
farklı bir adres ve kullanıcı adıyla hiç deneyen ve adsense den kabul alan oldumu?

freddie80

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bizim komşuların adresini vermiştm arkadaşımın ismiyle aynı blog a

tekrar teşekkürler en kısa sürede bende başvuracağım, başvurumu farklı bir ip ye sahip bilgisayardan yapsam daha iyi olur diye düşünüyorum veya farketmiyormu?

kazancklavuzu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siten ban yemdiyse farklı birinin adına adsense hesabı açıp tekarar o siteni adsense için kullanabilirsin.

senator2306

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar; benimde 3 adet sitem var ve legal. 3 defa adsense hesabıma ön onay geldiği halde 3 seferindede PİN gelmeden hesabım kapatıldı.
Anlam veremedim. sitelerim legal ve içerik özgün. reklamlara haksız tıklamayıda yapmadım. şu an Adsense aktif olmadığı için günlük 15 $ ım boşa gidiyor.
Ne yapmalıyım bilemiyorum. Acil Adsense hesabı açmam lazım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5