Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim Kendi Adıma Bir Hesabım Banlanmıştı.. ŞiMDİ Benim Adıma Bir Daha Hesap Açılamazmı.. Yada Açmam İçin Ne Yapmam Lazım.. Adres Falanmı Değişmeliyim.. Bilgisi Olan Paylaşırsa Sevinirim Teşekkürler
adsense den geçersiz tıklamadan atılan sitem oldu tekrar başvurdum, başvuruda aynı site ama farklı isime başvuru yaptım ve geri kabul edildi. bence denemelisin
adsense den geçersiz tıklamadan atılan sitem oldu tekrar başvurdum, başvuruda aynı site ama farklı isime başvuru yaptım ve geri kabul edildi. bence denemelisin
siteyi belki kabul edebilir ama adres sanmıyorum etmez.. ben çünkü ikinci bi sitemi babamın adına alayım dedim hesap ilişkilendirme dedi kabul etmedi.. adresten anladı sanırım...
tekrarlıyorum. adsense den geçersiz tıklamadan atıldım. ortalama olarak 1 ay sonra belki daha az belki daha fazla net anımsamıyorum. aynı domain adı Farklı bir isim ile başvuru yaptım yaklaşık 1.5 hafta sonra olumlu sonuç aldım ve hala da devam ediyorum. atılıp kabul edildikten sonra 2 defa ödeme aldım hala sorunsuz devam ediyorum.
domain yönlendirip üyeliğe başvuru işlemi de yaptım onda da sorun yaşamadım. aynı isimle bugüne kadar hiç başvuru yapmadım. hatta kendi üzerime bile bir tane kayıt yok riske gerek yok bence.
benim ailede kimse kalmadı başvurmadık, adres de bulamıyorum
Herifler bıkmadan usanmadan attılar her seferinde. Ama ben farklı isim ve adreslerle, aynı siteyle başvurdum genelde. Sebep bu..
site adı ile tekrardan müracat edebilirsin. Google site yi banlamıyor, hesap acılan ismi banlıyor. Aynı isimle farklı site üzerindende açsan da banlanma ihtimalin ödeme zamanı yüksektir. banlanan site adına farklı isimle muracat edebilirsin...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.