Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendi kardesim senelerdir tekstil sirketlerinde temsilcilik yapiyor bir bana yardim edemedi var mi uretici/toptanci/ihracatci tanidigi olan. bayan ic giyimde.
Ne gibi bir yardım arıyorsunuz. Belirtebilir misiniz ? Ona öre yardımcı olup olamayacağımı bildirim size. İsterseniz pm'den de daha ayrıntılı bilgi iletebilirsiniz.
Bayan iç giyim ürünleri almayı düşünüyorum. Ürettirmek zor olacağı için hazır üretmiş olan varsa daha iyi olacak, ama üretebilecek olan varsa da sorun değil.
Amerikanya.
Var mı özellikle iç giyim üreten firma tanıdığın? Hele bi de katalogları varsa süper olur. Eğer yoksa arkadaşlarımdan birini yollamaya çalışırım
Camisole (bunun Türkçesini bilmiyorum, link verdim kaşkorse olabilir Türkçe'si), G-string, tanga ve kişiye özel iç giyim setleri, ayrıca erkekler için boxer. Malın kalitesine göre büyük alım yapabilirim ama öncelikle kontrol amaçlı ufak partiler alabileceğim bir yer arıyorum o sebeple tanıdık birileri bakıyorum daha rahat anlaşılır diye. Bir de Tayfunlar, Şahin Fanila gibi marka etiketi olmaması gerekiyor