İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Telefon adres değişikliği sorusu

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Adresimi değiştirdim. Şimdi eski adresteki telefon ve adslyi yeni adrese aldırmak için ne yapmam gerekli tam olarak anlatabilecek varmı?

Nette biraz araştırdım telefonla arayıp adres değişikliği bildirilebiliyormuş sanırım. Tam olarak ne gibi işlemler yapmalıyım telefon ve interneti yeni adresime taşımak için?

Türktelekomun İkitellideki binasınamı gitmeliyim veya telefonla arayarak telefon ve adslyi yeni adrese aldırabilirmiyim. Süreç nasıl işliyor?

T

trgy

Misafir
Telefonla halledemezsin. Gidip oradan adres değişikliği yapacağım diyorsun sana tekrar bir başvuru formu veriyorlar onu dolduruyorsun veriyorsun.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ttnetin sitesine baktım hat sahibi kendi gelip değişikliği yapabilirmiş. Başka sitelerede baktım telekom ofisine gidilmeli diyor.

T

trgy

Misafir
Kendi bulunduğun yerdeki Telekom müdürlüğünden yapacaksın başvurunu. Yeni yaptım biliyorum. :)

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Türk Telekom Müdürlüğüne gidiyorsun.
Diyorsunki ben telefon ve adsl nakli yapmak istiyorum.
Eğer senin taşındığın yerin bağlantısı aynı santralde ise aynı telefon numaranı kullanabiliyorsun. Değilsede yeni hat alıyorsun o hatta adsl ni aktarıyorsun ve eski telefonunu kapatıyorsun.
Yani babanın gitmesi şart bence :)
İstanbulda böyle oluyor.

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Hat kimin üzerineyse o gitmek zorunda. Abim Düzce'ye yerleşti telefon ve adsl onun adına biz kapattıramıyoruz.

Yeşilgözün dedikleri doğru ve güncel. Babam gitmesin dersen de babanın sana vekalet vermesi lazım noterden. Bu da ekstra bir maliyet olur.

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Bunu etkiler mi bilemiyorum ama 1 hafta boyunca Türkiye'de Yüksek Seçim Kurulu tarafından adres değişikliği yasağı mevcut.

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Neden yasak Z.Yüksel ?

O konuda tam bilgim yok fakat bugün nüfus dairesinde bir işim varda orada arkadaş ile görüşürken o bir vatandaşa söyledi bende oradan duydum neden yasak olduğunu bende sorucaktım araya laf girdi soramadım, Yüksek Seçim Kurulu tarafından konuşmuş bir yasakmış.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Teşekkürler herkese. Adres değişikliğinden dolayı sorun olacağını sanmıyorum. Babama söyledim cuma gidecek bakalım bekliyoruz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.