Telekoma Dava Açmak İsteyenler?

0
Onaylı Üye
Üye
telekoma maddi tazminat davası açalım 10 kişi birleşsek hem avukat masrafı falan koymaz hemde örnek dava olmuş oluruz ne hakla beni madur ediyo bu ip davasından.....

gerçi kural olmayan memlekette yaşadıgımız belli ama umut işte belki kazanırız

S
sinangunay
Misafir
Birlik olalım o halde, ben katılmaya hazırım.
"susma sustukça sıra sana gelecek"

J
jEEpERscREEpERs
Misafir
Bence kıllık telia'dan . İyi bilmiyorum ama telekom ihalesine sanırım onlarda girmiştir zamanında. Telekom'u network'u saglam, altyapısı olan bir firmaya telia gibi bir firmaya vermezsen, peşkeş çekersen lübnan'lılara, olacağı budur. Bu mudur? budur budur... Bence işin sırrı telia'da dediğim gibi. Telia muhtemelen sen misin bana vermeyen ihaleyi; Al sanaaaa...

Dava etmekle de bir yere varacağımızı sanmıyorum. Arapça öğrenelim önce bi çözeceğiz inşallah.

0
Onaylı Üye
Üye
telekom yetkilileri işallah kanser olur kudurarak geberir....

0
Onaylı Üye
Üye
jEEpERscREEpERs' Alıntı:
Bence kıllık telia'dan . İyi bilmiyorum ama telekom ihalesine sanırım onlarda girmiştir zamanında. Telekom'u network'u saglam, altyapısı olan bir firmaya telia gibi bir firmaya vermezsen, peşkeş çekersen lübnan'lılara, olacağı budur. Bu mudur? budur budur... Bence işin sırrı telia'da dediğim gibi. Telia muhtemelen sen misin bana vermeyen ihaleyi; Al sanaaaa...

Dava etmekle de bir yere varacağımızı sanmıyorum. Arapça öğrenelim önce bi çözeceğiz inşallah.
jEEpERscREEpERs kardese katiliyorum kesinlikle.

0
Onaylı Üye
Üye
vaio' Alıntı:
telekom yetkilileri işallah kanser olur kudurarak geberir....
Yok okadarda degil sonra Türkiyede interneti unutabiliriz. Simdi sadece biz magduruz bütün Türkiyeyi magdur etme :D :S

0
Onaylı Üye
Üye
kısaca şöyle diyim bişe olmaz :))

0
Onaylı Üye
Üye
davayı ancak avrupa mahkemelerinde açarsanız başarılı olursunuz.ama türkiyede açsanız imkansız.zaten avrupa türkiyeye kim mahkeme açacak diye fırsat kulluyor :D

Geri