İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Telekoma Dava Açmak İsteyenler?

vaio

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
telekoma maddi tazminat davası açalım 10 kişi birleşsek hem avukat masrafı falan koymaz hemde örnek dava olmuş oluruz ne hakla beni madur ediyo bu ip davasından.....

gerçi kural olmayan memlekette yaşadıgımız belli ama umut işte belki kazanırız

S

sinangunay

Misafir
Birlik olalım o halde, ben katılmaya hazırım.
"susma sustukça sıra sana gelecek"

J

jEEpERscREEpERs

Misafir
Bence kıllık telia'dan . İyi bilmiyorum ama telekom ihalesine sanırım onlarda girmiştir zamanında. Telekom'u network'u saglam, altyapısı olan bir firmaya telia gibi bir firmaya vermezsen, peşkeş çekersen lübnan'lılara, olacağı budur. Bu mudur? budur budur... Bence işin sırrı telia'da dediğim gibi. Telia muhtemelen sen misin bana vermeyen ihaleyi; Al sanaaaa...

Dava etmekle de bir yere varacağımızı sanmıyorum. Arapça öğrenelim önce bi çözeceğiz inşallah.

vaio

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
telekom yetkilileri işallah kanser olur kudurarak geberir....

KoC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
jEEpERscREEpERs' Alıntı:
Bence kıllık telia'dan . İyi bilmiyorum ama telekom ihalesine sanırım onlarda girmiştir zamanında. Telekom'u network'u saglam, altyapısı olan bir firmaya telia gibi bir firmaya vermezsen, peşkeş çekersen lübnan'lılara, olacağı budur. Bu mudur? budur budur... Bence işin sırrı telia'da dediğim gibi. Telia muhtemelen sen misin bana vermeyen ihaleyi; Al sanaaaa...

Dava etmekle de bir yere varacağımızı sanmıyorum. Arapça öğrenelim önce bi çözeceğiz inşallah.
jEEpERscREEpERs kardese katiliyorum kesinlikle.

KoC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vaio' Alıntı:
telekom yetkilileri işallah kanser olur kudurarak geberir....
Yok okadarda degil sonra Türkiyede interneti unutabiliriz. Simdi sadece biz magduruz bütün Türkiyeyi magdur etme :D :S

IndexServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
davayı ancak avrupa mahkemelerinde açarsanız başarılı olursunuz.ama türkiyede açsanız imkansız.zaten avrupa türkiyeye kim mahkeme açacak diye fırsat kulluyor :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.