İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Telekomdan Banlı Domain Satılıktır :)

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ne alaka türkçe yayın yaparsan parayı almaları ? :) @kilislim "bu türk yayınlar olursa" değil "bu tür yayınlar olursa" demek istemiş sanırım.

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aboww açtıralım bari ama çok uğraşcaz ya

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sitede qdin abimize bi danış bi ara o uraşıyordu sitesini açtırmak için. sanırımda başarılı olmuştu.

Merhaba,
Arkadaş makara için açmış konuyu bazıları gerçekmiş gibi devam ettirmiş cidden eğlence olmuş :)

Domain açtırma konusundan evet 1 adet domainimi açtırdım yapılması gerekenler önce müyap tarafından size gelen tahattütnameyi imzalamanız ve posta yolu ile müyap ın belirttigi adrese göndermeniz. Kısa süre sonra müyap temyize veriyor ve sözleşme geregi domain geri açılıyor. domainin açılış ilanı için istanbul sultan ahmet de bulunan savcilaga gidiyorsanuz karar sayısını ve belgesini alıyor ve orginalı gibidir kaşesini vurduruyorsunuz ve tüm Internet servis sağlayıcı operatörlerine fax cekiyorsunuz.

odin.net vardi benim açtırdım şimdi aynı site icin başka bir proje düşünüyorum.

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üstad açıklamaların için çok sağol ama biz istanbulda değiliz ki bizim için şuan cidden çok fazla işlem gerekir uğraşmaya değmez yani artık çünkü imkansız istanbula gitmemiz bunun için neyse artık çöpe atarız domaini yapcak bişey yok

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
veriin coşkuyu verinn coşkuyu .. yokmu artıran 21 ytl son teklif verildi :D

I

indirbir.com

Misafir
abi ßence satma domain yerinde parasını cıkarır. kaLsIn köşede.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.