keşke ödese
venom, dediğinde haklısın, hedef kültür ne kadar düşükse, reklamlarda o derece kolaya kaçılabilir.
özellikle dergilerde adventorial denilen, reklam içerikli haberleri görüyoruz. firma hakkında detaylı bilgi veriyor vs hemen arkasından da firmanın reklamı geliyor. telekomun yaptığıda bu aslında, önce detaylıca anlattı gösterdi, sonra verdi reklamı.
ben buradan kendime dersler çıkarmaya çalışıyorum, malum internet üzerinde çalışıyoruz, alt yapısını üst yapısını kuruyoruz. farklı bir reklam stratejisi izlemek lazım. merak ettiğim ise, insanımıza birşeyin demosunu göstermenin, izletmenin, kullanmasına izin vermenin satışa artı etkisi var mıdır? bizim kültürümüz buna müsait midir? bir hizmetin (program, hosting vs) deneme sürümünü piyasaya sunup, başarılı olan var mı aramızda?
bizim kültürümüz buna müsait midir? bir hizmetin (program, hosting vs) deneme sürümünü piyasaya sunup, başarılı olan var mı aramızda?
İnternet varken bırak görüntülü telefonu uzaktaki akrabanızın similasyonunu yanınızda belirtip konusasanız dahi tutmaz... Abi biz Türk üz dikkatlerinizi cekerim o görüntülü telefonları alacaklar kullanacaklar bellidir zaten benim ninem benim teyzem benim amcan almaz bunu istersen james Bond u oynat reklam filminde almaaz abi isterseniz deneyin ninenize deyin ninecigim görüntülü telefon cıktı alalım mı sana diye bakalım ne cevap alacaksınız..Burda anlatmak istedigim bizim vatandaşlarımız almaz bence ( Vatandaş derken düşük gelirli ve orta gelirli vatandaşlarımızı kasdettim Zengin olanlar için sorun yok zaten...)
Haha
Ona bakarsan arabası olmadan araba lastiği alan hiç tanıdıgım yok benim.
Kapı kapı dolaşıp bişeyler satanlar var biliyorsunuz, onların eline versinler bunlardan... Ninene derler ki; "bak teyze, bu telefonla torununu sanki yanındaymış gibi görürsün; bunun yenileri çıkacak, o çok pahalı 2-3 seneye çıkarmış, onda dokunabileceksin de torununa, önce en bunu al buna alış, bir tane de torununa al da, o da seni görsün ...". Anlatıma bağlı...