İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Telif Hakkı Sorusu

OmerYrtn

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
9
Film sitesi kurmak istiyorum doğal olarak filmler kendi sunucumda değil upload siteleri tarafından yayınlanacak. Bu durumun hukuki yönde bana zararı olur mu? Şikayet olduğu zaman site kapatılabilir mi? Mesela ben site ile uğraşıp güzel bir yere getiricem eğer şikayet olursa kapatılma gibi bir durum olabilir mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
film,müzik yasak genelde boşver başka seyler yap :uyku::D:p:eek:ha:

OmerYrtn

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
9
Piyasada 1 dünya bu tür sitelerden var zaten fakat daha kapatılma veya para cezası gibi bir sonuçla karşılaşan görmedim...

cix33

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum görmemiş olabilirsin ama görmedigin kapatılmaz anlamına gelmez adamlar kapatmaz kapatmaz eger bir yaparsada komplesini kapatır hepsinin ağzı açık kalır sonra en güzel haber blog sitesi açacak özgün makale yapacaksın güncel tutacaksın keyfine bakacaksın benim tavsiyem yada video siteside olabilir...

http://www.demokratik.net

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
o yıllardr açık kalan sinema sitelerinin domain whosini bi çekin bakalım, kime ulaşabileceksiniz?
adamlar bilgilerini yanlış veriyorlar, nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama ns isimlerini değiştirebiliyorlar, adam ns adına ehuhue.com koymuş nerden biliceksin ki bu kim, yapılamıcak şey değil, eğer domain firmanı ve host firmanı whoisinde gizleyebilirsen istediğin gibi at koşturabilirsin

reklamsiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
hocam site türkiyede erişime kapatılır. domain değiştirp eski domaini yeni sitene yönlendirdiğinde bir sorun kalmaz :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.