İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tema Kurulumu

Ottoman Empire

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar başka bir webmaster forumunda bir tema paylaşıldı.

wordpress-lin-temasi-turkce-surum.jpg

demo :http://wanche4.freehostia.com/

türkçe sürüm http://www.dmry.net/wordpress-lin-temasi-turkce-surum arkadaş çevirmiş emeğe saygı onu pas geçmeyelim

download türkçe sürüm : http://file.dmry.net/blog/01/wordpre...rkce-surum.zip

Kullanımı biraz zor onun için biraz anlatıyım arkadaşlara yardımcı olur diye

Öncelikle temanın 4 tane eklentisi var onları kurmadan çalışmaz.

eklentileri kurduktan sonra index.php açıp en üstte manşet kısımlarını kendi sitenize göre uyarlamalısınız

<?php query_posts('showposts=1&cat=0'); while (have_posts()) : the_post(); ?>

yukardaki koddan iki yerde var cat yazan yere kategori id yazın showposts yazan yere kaç tane yazı görünmesini istiyorsanız onu yazarsınız.

diğer kategorilerin konularını ise tema içinde bulanan tt klasörünü açıp ordan ayarlamalısınız.

tt klasöründe bulunan cat.php içinde

<li id="left-cat1" onmouseover="setTab('left-cat',1,2)" class="current"><span><?php wp_list_categories('include=24&title_li=&style=non e'); ?></span></li>

<li id="left-cat2" onmouseover="setTab('left-cat',2,2)"><span><?php wp_list_categories('include=13&title_li=&style=non e'); ?></span></li>

include yazana yere hangi kategorinin yazılarını çıkmasını istiyorsanız onu yazın cat.php ile daha işimiz bitmedi

<?php $display_categories = array(24,13); $i = 1; foreach ($display_categories as $category) { ?>

sonrada array yazan yerlere yine aynı kategorilerin id lerini yazıyoruz sıralama önemli..

ph.php karışmıyoruz orası en çon tıklanan ve aylık arşivi kendi listeliyor.

cats.php ise orta bloklardaki yazıların olduğu bölümdür oda cat.php ile düzenlemesi aynıdır.Kategori idlerinizi yazın o kadar.

cats2.php de ise alttaki kodu bulup 1,2,3 yazan yerleri kendi sitenizin kategorilerini yazın.
<?php $display_categories = array(1,2,3); foreach ($display_categories as $category) { ?>

özel alandan resim çıkması için Image yazıyoruz.

Sanırım kurulumu bu kadar kuran arkadaşlar demo verirse eksik bi yer olursa beraber bakabiliriz atladığım yerler olabilir.

Bu temanın kurulumunda yardımcım olabilecek arkadaşlar var mı ? Kurulum demeyelimde daha doğrusu kurulumdan sonra katagorileri çekebilecek birini arıyorum. Fazla php bilgim yoktur. Yardımcı olacak arkadaşlar pm yada msn adresimden ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim

Selametle

Yardım Mantığı maddiyata binmiş sanırım. Peki ücreti ile yapabilecek arkadaşları bekliyorum. Pm ile fiyatı belirtirlerse sevinirim. Malum nede olsa öğrenciyiz..

T

trgy

Misafir
Kurulum ve kategorileri çekebileceğin şekiller yazılmış zaten neresinde takıldın?

T

trgy

Misafir
dediklerini yapın orada yazılanların. kategori id bulmak için ise admin panelinden kategori düzenleye gelin ve oradan bakın id ye.

Ottoman Empire

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
dediklerini yapın orada yazılanların. kategori id bulmak için ise admin panelinden kategori düzenleye gelin ve oradan bakın id ye.

Denedim ancak olmuyor. Ücretli yapacak birinide bulamadım açıkcası.

Dip not: Temayı kurduğum adres burada Temayı kurdum sadece katagorileri çekecek biri lazım. Lütfen yardım bekliyorum

Ottoman Empire

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
@tetal' in yardımlarıyla sorunumuz çözülmüştür.. Kendisi ücretsiz yardım etmiştir. Sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum...

Selametle

İnce ayarlamalarda yardımcı olan @bardizfire kardeşimizede sonsuz teşekkürler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.