İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tema yapımı?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
İşlerden bunalınca kendimi temalara vuruyorum. Elimde 12-13 adet birikti. Bunlardan gelir sağlamak istiyorum ancak ne yapmam lazım hiç bir fikrim yok. Öncelikle wordpress e uygun hale getirmek lazım sanırım ama endişelerim var çünkü php hiç bilmiyorum.
Nasıl olcak peki derseniz cevaplar sizde :p

T

trgy

Misafir
Php bilgisine hiç gerek yok wp ye entegre edebilmek için. Kodlar belli başlı zaten.

blog.themeforest.net te wordpress for designers videolarını izlersen gayet kolay bir şekilde entegre edebileceğini anlayabilirsin.

xhtml-css bilgin üst düzey ise de themeforest.net te ister html olarak istersen wp teması olarak satabilirsin.

Çok çok dikkatli inceliyorlar temaları o yüzden padding değerini 5px olmasına dikkat et herzaman. En önemli detay bu. :)

YaSoMaC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
eğer belli bir fiyat verirsen veya ortaklık gibi bir durum düşünürsen bunların hepsini wordpress e entegre edebilirm

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler, gerisini hallederim ben :)
@YaSoMaC
dostum ihtiyaç halinde seninle irtibata geçerim, teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.