İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Temaya Reklam Giydirmek

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Mynet, msn starlounge, ekşi sözlük falan sürekli yapyıor. Ama bence hoş durmuyor nesini seviyorlar anlamadım

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Ben gömlek ve altına da kapri giydirdim. Yaz mevsimi için en iyi seçim.

Saygılarımla,
Dünya Başkanı Karluk

mua

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
@Karluk laflarınız ile yaşınız birbirine uygun değil.. Sabote edilecek bir konu mu? Biraz saygı.
@ByLacoste verilen teklif iyiyse ve reklam şekli görünürlüğe ters düşmüyorsa herkes yayınlar.

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Kıymetli dostum,
Siten açılsaydı ciddi bir şeyler de söyleyecektim lakin "Account Suspended" baby. Hostinginiz kim?

@Karluk laflarınız ile yaşınız birbirine uygun değil.. Sabote edilecek bir konu mu? Biraz saygı.
@ByLacoste verilen teklif iyiyse ve reklam şekli görünürlüğe ters düşmüyorsa herkes yayınlar.

mua

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
@Karluk tarayıcında sorun olmalı çünkü site açık epeyde bir online var. Çerezleri temizleyip girebilirsin.

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Bence siz çerezlerinizi temizleyin bi ya, valla bende açılmıyor. Combofix mi kurmalıyım?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5