İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

teoman müziği bırakmış

Xedal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
tesadüfen karşılaştığım bir haberde, teoman adlı şarkıcının müziği bıraktığını gördüm.. Emin olmak için teomanın resmi sitesine girdim ve geçek olduğunu gördüm..

Bu konuyla ilgili bir makale yazayım dedim, ama o kişi için yazı yazmaya değmez diye düşündüm..

Alkollüyken basına, garsona, yoldan geçene saldıran teomanın bu kararı yerinde olmuş..

Aslına bakarsanız, basın çoktan ona müziği bıraktırdı ama..

Şey gibi oldu.. "Sen kovmuyorsun, ben istifa ediyorum" gibi..

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Alkollüyken basına, garsona, yoldan geçene saldıran teomanın bu kararı yerinde olmuş..

Aslına bakarsanız, basın çoktan ona müziği bıraktırdı ama..

Şey gibi oldu.. "Sen kovmuyorsun, ben istifa ediyorum" gibi..

Yanlış.
Teoman çok iyi bi müzisyendir ve alkol sorunu onu bu söyledikleriniz yapmaz. Eğer müziği bıraktım diyorsa bu, bu camianın geleceği için kötü bi karardır. Şarkılarındaki kalite tartışılmaz, sözlerindeki de öyle.

Üzülmüştüm bunu ilk duyduğumda.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
hırsızın hiç suçu yok zaten :) teomandı o olayların tek suçlusu değil mi?

teomanın yerinin dolması imkansız gibi birşey. daha iyi veya daha kötü birileri elbet gelir, ama bir teoman olamaz hiçbiri. yazık oldu

Xedal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
evet, teoman çok iyi bir müzisyen ve besteciydi.. Hatta eşi bulunmaz bir ekoldü..

Ama sizlerde biliyorsunuz ki, alkol bir insanın hayatını karartır.. Alkollüyken sağa sola saldırması onun bitişi olmuştu zaten..

O müziği bırakmasaydı bile, hiç bir basın onun hakkında haber yapmayacak, onun albümlerini tanıtmayacak; hiç bir şov programına çıkmayacak, albümünü tanıtamayacaktı..

O kendi sonunu alkol ile bitirdi..

Bir hadis-i şerifte şöyle buyuruyor: "İçki bütün kötülüklerin anasıdır."

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
magazinci denen asalakların teomanı zayıf bir kurban görüp bu durumda lanse ettirmesi, teomanın kendini sanatsal anlamda kanıtlamasından çook daha sonrasına denk geliyor. teoman 90 lı yılların ortalarından bugünlere kadar sanatsal çizgini bozmadan ilerledi. ki bu konuda yorulduğu için bıraktığını söylüyor. neyse, o alkollü görüntülerin ortaya çıkması ise 200~ küsur yılında ortaya çıktı ilk. yani kendini kanıtlayıp kariyerini sürdürdüğü baya bir süre var ortada.

özetim şu; magazincilere bu kadar destek olmayın. kimini vezir kimini rezil eden onlar. çok beğendiğiniz birçok sanatçının teomandan çoook daha fazla rezillikler yaptığından ve magazinin bunu o kadar yayınlamadığından emin olabilirsiniz.

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Bu ülke yillarca alkolden baska seyler alarak sahneye cikan Müslüm Gürses gibi bir sanatciya destek verdiyse katlandiysa Teoman gibi bir sanatciyida harcamak cok ayip bir sey bence onu tekrardan kazanmak lazim..

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Yapmacık olmayan şarkı sözleri yazabilen, dinlerken hissettiren, istanbul'da sonbaharla istanbul'u özleten, bugün benim doğum günüm'le doğum günü şarkıları söyleten, istasyon insanları'yla tren bekleten... Müziği bırakma kararına ancak üzülünür...

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
valla açıkcası çok sevindim cins cins şarkılar dinleyenlere allah sabır versin derdim :DD açıkcası karakter yapısı ve özelliğini hiç sevmediğim birisi

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
inşallah tam olarak bırakmamıştır, 10 yıl sonra bile dönse beklenir...

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Teoman'ın en büyük hayranlarından biriyim, kendisiyle tanışmışlığım muhabbet etmişliğimde var ama bence artık bırakması gerçekten doğru bir karardı, son 2 albümüne bakarsanız şarkılarında "geldim, gördüm, yaptım, oraya gittim ordan çıktım" gibi klişe sözlerden ibaret olduğunu ve bu tarz sözlerin yüzünden teomanın şarkılarının çekilmez bir hal almaya başladığını gözlemleyebilirsiniz.

Caner Bagatir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Teoman'ın en büyük hayranlarından biriyim, kendisiyle tanışmışlığım muhabbet etmişliğimde var ama bence artık bırakması gerçekten doğru bir karardı, son 2 albümüne bakarsanız şarkılarında "geldim, gördüm, yaptım, oraya gittim ordan çıktım" gibi klişe sözlerden ibaret olduğunu ve bu tarz sözlerin yüzünden teomanın şarkılarının çekilmez bir hal almaya başladığını gözlemleyebilirsiniz.

ee hocam bazı sarkılar vardır ünlü olmadan cebe para gelmeden önce yazılmıstır simdi ilham alamıyorki adam para adamı bozuyor aşk acısımı cekiyo sanki teoman ünlü oldukdan sonra :D nerde ....
güzel seyler yazamıyo haliyle

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.