İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Terlemek isteyenlere öneri!

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
15.jpg

buda kayak pisti:D

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Volkanları neden wolkanlar diye yazdın artofevil??

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28

ing- tr biraz karışmış.
Kafamın karışık olduğu zamana ya da ynlış yazan kullanıcıları çekmek için heralde.
Ama bilinçli yapmadım pek belli :)

Tamam artofevil Adsense den aylık 100 bin dolar kazanırsın inşallah :)
Adsenseden başka bişey göremedim de

Bu hiç bir şey sen yüksek hitli sitelerimi gör bide :)
Bunda reklam bile yok nerdeyse

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

Bende size sorayım niçin 2 tane soru işareti kullandınız?Soruyu 2 ile mi çarptınız yoksa çok büyük merakınız mı var?
*Cevabınız neyse aynı cevabıda artofevil verebilir pekala.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
ing- tr biraz karışmış.
Kafamın karışık olduğu zamana ya da ynlış yazan kullanıcıları çekmek için heralde.
Ama bilinçli yapmadım pek belli :)

Bu hiç bir şey sen yüksek hitli sitelerimi gör bide :)
Bunda reklam bile yok nerdeyse

Artofevil sana gıcık falan olduğumuzu düşünüyorsun ama öyle değil kardeşim biz seni seviyoruz..

Terlemeye devam (Konuya cevap)

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Bende size sorayım niçin 2 tane soru işareti kullandınız?Soruyu 2 ile mi çarptınız yoksa çok büyük merakınız mı var?
*Cevabınız neyse aynı cevabıda artofevil verebilir pekala.

Evet, sorumu 2 ile çarptım...
1.si Türkçe'de kullanılan özenti harf değiştirmelerle alakası olup olmadığını öğrenmek içindi. V yerine w, k yerine q kullanılması gibi.
2.si adsense için yapılmış olan sitede volkan kelimesine alternatif oluştursun diye mi wolkan kelimesi türetilmiştir?

*la başlayan cümleniz neden yıldızla başladı?
cevabıda derken da ayrı yazılması daha uygun değil mi?

Gibi birbirimizde Türkçe hatalar arayıp ikaz etmemiz aslında en uygunu, söyleyin hatalarımı (çok mesaj hatasız olmaz) düzelteyim mümkün olduğunca. Bizden taraf Türkçemiz turqcheleshmesin.

Teşekkürler

Not: Bu notum sana artoefevil. Adını gördükçe arto-fevil (arto ve fevil adında) 2kişi aklıma geliyor ve fevil kim diye hep sormak istemişimdir. Kanatlı, yarı çıplak melek avatarını gördükçe de bayan olduğunu düşünüyorum, bu konuya bir açıklık getirirsen, monitörlerinin karşısında benim gibi düşünen milyarlarca (azıcık abarttım) forum.iyinet.com okurunun merakını gidermiş olursun.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Not: Bu notum sana artoefevil. Adını gördükçe arto-fevil (arto ve fevil adında) 2kişi aklıma geliyor ve fevil kim diye hep sormak istemişimdir. Kanatlı, yarı çıplak melek avatarını gördükçe de bayan olduğunu düşünüyorum, bu konuya bir açıklık getirirsen, monitörlerinin karşısında benim gibi düşünen milyarlarca (azıcık abarttım) forum.iyinet.com okurunun merakını gidermiş olursun.

yuh diyorum yahu :)
İki dakkada hatun yaptı bizi :D

bende resim görünüyodu neyse :)

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Sadece hatun yapmadım aynı zamanda arto'da yaptım hem de fevil hediyeli.
8m.net'deki resmi burada görmek mümkün değil bu arada, resmine link versen daha uygun olurdu tabii o sen isen, yoksa katil uşak değilde bu resimdeki kişi mi? :D

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
hehhe o benim ben benim :)

neyse fazla bakma çarpılırsın :)
beni görüp napçan çakı gibin delikanlı işte :D

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
ŞOK ŞOK ŞOK...!!!
Cüzi bir miktar karşılığı artofevil'in uygunsuz fotoğrafları satılmaktadır. PM isteyiniz!

Fotoğrafların bir kısmı, mesajında belirttiği gibi çarpıcıdır, karanlıktır...

not: Cüzi dediysek, o kadarda cüzi demedik!
not2: Çakı lazım olduğunda artofevil'e müracaat edebilirsiniz. Kendisi çakı gibi delikanlıdır, çakı işini görür.
Not3: Resminde adsense reklamı göremedim, bence o resimdeki sen değilsin...
Not4: Konuyu toplayalım, oldukça dağıtmışız. O volkan mağarasında terleme sonrası canımız soğuk bir şey isterse bu buzla cola'mı içilir, ayran mı?

not5: Çanakkale, Erzurum Kars arası bir yerde değildir http://www.hurriyet.com.tr/egitim/anasayfa/8557132.asp?gid=229&sz=4472

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
ŞOK ŞOK ŞOK...!!!
Cüzi bir miktar karşılığı artofevil'in uygunsuz fotoğrafları satılmaktadır. PM isteyiniz!

Fotoğrafların bir kısmı, mesajında belirttiği gibi çarpıcıdır, karanlıktır...

not: Cüzi dediysek, o kadarda cüzi demedik!
not2: Çakı lazım olduğunda artofevil'e müracaat edebilirsiniz. Kendisi çakı gibi delikanlıdır, çakı işini görür.
Not3: Resminde adsense reklamı göremedim, bence o resimdeki sen değilsin...
Not4: Konuyu toplayalım, oldukça dağıtmışız. O volkan mağarasında terleme sonrası canımız soğuk bir şey isterse bu buzla cola'mı içilir, ayran mı?

not5: Çanakkale, Erzurum Kars arası bir yerde değildir http://www.hurriyet.com.tr/egitim/anasayfa/8557132.asp?gid=229&sz=4472

abi bana pm atar mısın :D
negatiflerini 4 hafli com domaine alıyım senden :)

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Üşenmeden PM gönderilmiştir...
Konu hakkında başka PM var mı?
:D

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
vallahi üşenmemiş :)

193 tane pm yazıp göndermiş.

(bu da üşenmemiş saymış :)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet, sorumu 2 ile çarptım...
1.si Türkçe'de kullanılan özenti harf değiştirmelerle alakası olup olmadığını öğrenmek içindi. V yerine w, k yerine q kullanılması gibi.
2.si adsense için yapılmış olan sitede volkan kelimesine alternatif oluştursun diye mi wolkan kelimesi türetilmiştir?

*la başlayan cümleniz neden yıldızla başladı?
cevabıda derken da ayrı yazılması daha uygun değil mi?

Gibi birbirimizde Türkçe hatalar arayıp ikaz etmemiz aslında en uygunu, söyleyin hatalarımı (çok mesaj hatasız olmaz) düzelteyim mümkün olduğunca. Bizden taraf Türkçemiz turqcheleshmesin.

Teşekkürler

İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum.Hata bulmaya kalkarsanız bu şekilde herkes birbirinin gayet hatalarını bulabilir.Bir * işaretini dahi sorgulayabilirsiniz.Bu kadar kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Tüm dillerde vardır böyle şeyler,hepimiz TRT türkçesiyle konuşamayız.Pratik zeka bazı şeyleri kısar.Basit şeylere tepki vermenin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.