ciğeri beş para etmez adamlar ateşkes ilan ediyor. Sen kimsinki ateşkes ilan ediyorsun. eğer kendinize çok güveniyorsanız çıkın kardeşim Türk ordusunun karşısına oraya buraya mayın döşeyerek pusuya düşürerek askerlerimizi, şerefsizlik yaparak mı kendinizce birşeyler yapmak istiyorsunuz. Madem güveniyorsunuz kendinize madem bizim toparaklarımızda gözünüz var ben buyum buyum ve Türkiye'ye savaş ilan ediyorum deyin gelin kafa kafaya savaşalım. Ama bunu ben Türkiye'ye hiçkimsenin yapabileceğini sanmıyorum. Ordumuza her akşam dua edelim. Bu kadar büyük bir ordu bu kadar caydırıcı bir ordu olmasa Türkiye'de, sonumuz kötü olurdu. Türkiye kendi bulunduğu bölgenin süper gücüdür (ordu itibariyle). Üç beş çapulcuyada hiçbir zaman prim vermez ama dediğim gibi şerefsizlikle oraya buraya mayın döşeyerek pusu kurarark kendilerince birşey yaptıkalarınımı sanıyorlar. Annelerin ailelerin evlatlarını onlardan alıyorlar. bunları yapan herkes amaçlayan herkes kuşkusuz vatan hainidir ve bence öldürülmesi gerekir sorgusuz sualsiz.
Bebek katili o şerefsiz düzenbeaz kanı bozuk o.ç. nu besliyorlar. Bunu kim besliyor. Biz besliyoruz. Bizim vergilerimizle besleniyor şehit analarının babalarının parasaıyla besleniyor. Neden besliyoruz bilmiyorum. Ama tabi avrupa birliğine giremeyiz sonra nabarız biz avrupa birliğine giremezsek. Bizim için çok önemli bir konu. Kardeşim çıkın deyinki bir askerimiz daha şehit olursa herkesin gözü önünde o çok sevdiğiniz aponuzu azar azar öldrücez. Birden değil azar azar, sinirlendim şimdi...
Bebek katili o şerefsiz düzenbeaz kanı bozuk o.ç. nu besliyorlar. Bunu kim besliyor. Biz besliyoruz. Bizim vergilerimizle besleniyor şehit analarının babalarının parasaıyla besleniyor. Neden besliyoruz bilmiyorum. Ama tabi avrupa birliğine giremeyiz sonra nabarız biz avrupa birliğine giremezsek. Bizim için çok önemli bir konu. Kardeşim çıkın deyinki bir askerimiz daha şehit olursa herkesin gözü önünde o çok sevdiğiniz aponuzu azar azar öldrücez. Birden değil azar azar, sinirlendim şimdi...