İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Terorist'in yazdığı şiir

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Bu şiir operasyonda ele geçirilen bir terorist'in üzerinden çıkmıştır;

Pişmanım anam doğduğum güne
Mutlu olmak hakkım olsa bile
Bir zalim düşürdü beni bu hale
Pişmanım anam bırakmıyorlar.
İster miydim soğukta dağda yatmayı
Anaların yüreğinde ateş yakmayı
Veren kahrolsun elime bu silahı
Pişmanım anam bırakmıyorlar

Dost bildiklerim pusuda yatıyor
Kaçmaya kalksam namlu dikiyor
Her gece bir zalim nöbet tutuyor

Bir zalim alnından vururum diyor
Dönenin sonu ölümdür diyor
Ne kadar pişman olursan ol diyor

Her gün biraz daha azalıyorlar
Çoğu pişman söyleniyorlar
Ölüm soğuktur diyorlar

Bir gün duyulur ölüm haberim
Etrafa saçılır kanlı bedenim
İbret olsun benim kaderim

Sana son sözüm ağlama anam
Bırak derdime kendim yanayım
Sevdiğim o yare selam söyleyin

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
96 yilinda Gabar dagi yada Besta mevkiinde ele gecirilen bir karalama. Orgutun bir manipulasyonu oldugu soylenirdi ben ordayken. Pisman olan kisiyi o arazide kimse zorla tutamaz.

B

baybars

Misafir
TEM'in sitesinde var bu şiir eğer o zaman öyle söylüyorlarsa şimdi ne değişti de koydular bu siteye acaba?

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Adamlar hür iradesiyle durmuyor ki zaten. Eger gidersen aileni unut deniyor. İstiyorsan git. :)

Sen olsan gider miydin?

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Gamend, bir yildan fazla o arazide durdum. Korucu olarak bizle goreve cikip, ayni hafta dagda catismada lesini traktor'e attigimiz teroristler vardi. PKK hicbir asiretten buyuk degildir. Kimsenin tehdit edildigi falan yok. Asiret reisinde bitiyor is. Bu kadar dramatize etme olayi. Kimse ailesini tehdit etmedigi halde o daglara gidip askerlik yapan ve sehit olanlar varken, bana kursun sikacak haysiyetsizin degil ailesi sulalesi kazinsa ne olur?

Ki tekrar ediyorum, kimse zorla o dagda tutulmuyor. Orgutun manipulasyonu. Pkk hicbir asiretten buyuk degildir. Asiret reisi PKK'yi istemezse , asiret koylerine pkk giremez. Icinde teroristlik olmayanin o daglarda isi yok.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benim bildiğim kadarıyla DHKP-C'nin faaliyetleri bu şekilde yürüyor. PKK'yı bilemem.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
DHKP-C'nin dag faaliyeti yok. Bu daha sacma bir sey. Sehirde terorist orgute yataklik etmenin gecerli bir sebebi olamaz. Sehirde yasayabiliyorsan ailen degerliyse baska yere goturebilirsin. Bir kac capulcunun tehditleri yuzunden sokaktaki insanin kafasina mermi sikan, devletin polisini pusuya dusurup serefsizce capraz atese alan hayvandan bozma insan gorunumlu mahluklar, bahsettigin gibi caresiz bir insan degil, tum boluculer gibi serefsiz bir teroristtir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.