forumun gidiş hatı pek hoş değil..
Yakında forumtr gibi olur yakın zamanda... İyinet hala farkında değil mi merak ediyorum..
Paylaşım yapan yok..herkes ya link değişimi ya site-domin almak/satmak için geliyor..
Kayıpları büyük farkederse kazanına olacaktır..
(davetiyesiz üye oldum. Ocak gibi katıldım. Saldıracak arkadaşlara yardımcı olalım biraz)
Galiba farkında değilsiniz ancak her konuyu tartışmaya çeviriyorsunuz.Belki niyetiniz bu olmayabilir yada burası bir forum ise ben tartışırım diyedebilirsiniz.Fakat açılan her konu kendi doğrultusundan çıkıp,sizinle başka bir kullanıcımızın tartışmasına sürükleniyor.
Gereksiz sert çıkışlarınız olduğunu düşünüyorum.Bu benim kendi kişisel fikrimdir.Yaşınız hatırladığım kadarıyla birçok üyemizden daha büyük,lütfen biraz daha olgunluğunuzu onlara hissettirirseniz hep beraber daha iyi bir ortama sahip oluruz.
Umarım bu söylediklerimi bir eleştiri olarak kabul ederseniz,ayrıca eğer "bana sürekli bir sataşma var" gibi bir düşünce içersindeyseniz size her hangi bir konuda siz birşey yazmadan sataşan olursa moderatöre bildir veya pm atarsanız mutlaka durumu düzeltiriz.
Teşekkürler butonun foruma yararlı olacağını kanısındayım.Böylelikle kullanıcılarımız emeklerinin boşa gitmediklerini aslında birçok üyenin konusundan ve görüşünden faydalandığını göreceklerdir.