İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Teşekkür Butonu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Foruma teşekkür butonumu ekleniyor banamı öyle geliyor :s

Hazır teşekkür den de konu açılmışken. (-) negatif rep in gelmesini kimler isterdi acaba ?

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
rep varken teşekküre ne gerek ?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
rep varken teşekküre ne gerek ?

Orası ayrı bir konu tartışılmaz, iyinet bunun açıklamasını elbet yapacaktır. Benim bu başlığı açmaktaki asıl nedenim teşekkür butonu yerine (-) negatif rep in geri gelmesi gereklimi sorusuna yanıt bulmak.

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
- rep gelmemeli çünkü forumda birçok kişi konuşmaktan kaçınıcaktır. Birisine kızan eksi rep veriyor sonra arkadaşına da verdiriyor ve oratalık karışıyor

iyinetin en sevdiğim yanı -rep olmaması

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Tesekkur butonunun 2 kullanim alani var, soyle anlatayim:

1. Yazilan mesaj size bilgi veriyor yada sizi memnun ediyorsa +rep gibi tesekkur ediyorsunuz.
2. Ayni zamanda o mesaji onayladiginizi belirtiyorsunuz.

Tesekkurun farki, ilgili mesaj hakkindaki olumlu/onay gorusunuzun o mesaj altinda gorunuyor olmasi.

Ornegin 1 kisi ing-tur ceviri sordu, 3 kisi cevap yazdi. 2. cevabin altina yapilan tesekkur/onay miktari cok ise, bunun dogru yada dogruya en yakin ceviri oldugu anlamina geliyor.

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
(-) rep verme olayına karşıyım - kullanmasını öğrenemedikçe de geri gelmesini onaylamıyorum. Eğer ki geri gelecekse verilen (-) rep ler herkese açık olmalı - sebebi ve hangi konuda hangi mesajdan ötürü verildiği herkesçe görülmeli. Gıcık olduğunu (-) rep e boğanlar oldukça şu anki durum gayet iyi...

Teşekkür olayı geliyor yada gelmişse dilerim yerli yerinde kullanılır ve ilgili konular arasında arama yaptığımızda biz de kolayca en doğru en faydalı konuya ulaşırız.

Birde PM. YOLLARMISIN * PM ALABILIRMIYIM e çare bulunursa güzel olacak... Veritabanı boşa dolarken 2-3 bazen sayfalarca "PM alabilirmiyim" sözünü okumaktan özellikle SATIŞ içerikli konularda okunması gereken mesajları göremiyoruz.

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
zaten teşekkür ederim yazan adam forum nedir bilmeyendir..
Bu butonla öğrenecekse hiç öğrenmesin

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Karanlığa küfredeceğine bir mum da sen yak demişler ...
Ben de bu kirlilikten dert yanıp konu açmak zorunda hissettim kendimi - fazlaca rahatsızım(rahatsısız) forumdaki boş mesajlardan ama naparsın. iyinet admin de böle bişey düşünmüş ... dilerim faydalı olur.

zaten teşekkür ederim yazan adam forum nedir bilmeyendir..
Bu butonla öğrenecekse hiç öğrenmesin

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
forumun gidiş hatı pek hoş değil..

Yakında forumtr gibi olur yakın zamanda... İyinet hala farkında değil mi merak ediyorum..
Paylaşım yapan yok..herkes ya link değişimi ya site-domin almak/satmak için geliyor..
Kayıpları büyük farkederse kazanına olacaktır..

(davetiyesiz üye oldum. Ocak gibi katıldım. Saldıracak arkadaşlara yardımcı olalım biraz)

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

Yakında forumtr gibi olur yakın zamanda... İyinet hala farkında değil mi merak ediyorum..
Paylaşım yapan yok..herkes ya link değişimi ya site-domin almak/satmak için geliyor..

(davetiyesiz üye oldum. Ocak gibi katıldım. Saldıracak arkadaşlara yardımcı olalım biraz)

Galiba farkında değilsiniz ancak her konuyu tartışmaya çeviriyorsunuz.Belki niyetiniz bu olmayabilir yada burası bir forum ise ben tartışırım diyedebilirsiniz.Fakat açılan her konu kendi doğrultusundan çıkıp,sizinle başka bir kullanıcımızın tartışmasına sürükleniyor.

Gereksiz sert çıkışlarınız olduğunu düşünüyorum.Bu benim kendi kişisel fikrimdir.Yaşınız hatırladığım kadarıyla birçok üyemizden daha büyük,lütfen biraz daha olgunluğunuzu onlara hissettirirseniz hep beraber daha iyi bir ortama sahip oluruz.

Umarım bu söylediklerimi bir eleştiri olarak kabul ederseniz,ayrıca eğer "bana sürekli bir sataşma var" gibi bir düşünce içersindeyseniz size her hangi bir konuda siz birşey yazmadan sataşan olursa moderatöre bildir veya pm atarsanız mutlaka durumu düzeltiriz.

Teşekkürler butonun foruma yararlı olacağını kanısındayım.Böylelikle kullanıcılarımız emeklerinin boşa gitmediklerini aslında birçok üyenin konusundan ve görüşünden faydalandığını göreceklerdir.

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Teşekkürler buton güzel düşünülmüş ama sayfayı kötü gösteriyor yani görümünü begenmedim.

Bu arada artofevil hem "mükemmel gereksiz bir eklenti ... " diyorsun hemde her mesaj a Teşekkürler etmişsin. Çözemedim vallahi seni her neyse.

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
çok gereksiz bir eklenti olmuş bu kirlilikten başka birşey olmayacak paso gözüme çarpıuoyr şu teşekkür etmiş bu teşekkür etmiş.

SadeceDownload

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

Burası webmasterlerin sitesi, ne hek nede lamer sitesidir. Buraya giren kişiler ya domain alıp satmaya girer ya link alıp satmaya girer ya da kodsal sorunlarını paylaşmaya gelir.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
-rep yoksa +rep'de kalkmalı, +'nın bir anlamı kalmıyor, saddam'a evet evet evet oylaması gibi
Anonim olsun, -rep verene de - yazsın, o sistem iyi işliyor.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Galiba farkında değilsiniz ancak her konuyu tartışmaya çeviriyorsunuz.Belki niyetiniz bu olmayabilir yada burası bir forum ise ben tartışırım diyedebilirsiniz.Fakat açılan her konu kendi doğrultusundan çıkıp,sizinle başka bir kullanıcımızın tartışmasına sürükleniyor.

Gereksiz sert çıkışlarınız olduğunu düşünüyorum.Bu benim kendi kişisel fikrimdir.Yaşınız hatırladığım kadarıyla birçok üyemizden daha büyük,lütfen biraz daha olgunluğunuzu onlara hissettirirseniz hep beraber daha iyi bir ortama sahip oluruz.

Umarım bu söylediklerimi bir özeleştiri olarak kabul ederseniz,ayrıca eğer "bana sürekli bir sataşma var" gibi bir düşünce içersindeyseniz size her hangi bir konuda siz birşey yazmadan sataşan olursa moderatöre bildir veya pm atarsanız mutlaka durumu düzeltiriz.

Teşekkürler butonun foruma yararlı olacağını kanısındayım.Böylelikle kullanıcılarımız emeklerinin boşa gitmediklerini aslında birçok üyenin konusundan ve görüşünden faydalandığını göreceklerdir.

Galina her konuyu senin gibiler yazdığından tartışmaya çeviriyoruz..
Boş işleri takdir etmenin yaş ile bir ilgisi yoktur..
her yapılanı takdir etmek zorundalığımızda yoktur..
Paylaştım fikrimi yersen uzay eriği!

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet teşekkür olayı kaliteli olmuş :) (mesajın altında olması olayı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.