İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Teşekkürler Bilteksis

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merhaba arkadaşlar,

Forumda şu sıralar bazı kişiler bilteksis hakkında şikayet konuları açtılar.Bu büyük ihtimal sizi bilteksisten soğuttu.Ancak ben onların tam tersine sizlere bilteksisi öneriyorum.Bir kaç gün önce bilteksisin free hostunu kullanmaya başladım ve gerçekten hizmetleri çok iyi.Destek bile alabildim.Yakındada ücretli hostuna geçmeyi planlıyorum.Arkadaşlar siz siz olun o yorumlara gerçekten kulak asmayın.Şuana kadar hiçbir yanlış hareketini görmedim bilteksisin.Sizede gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Bu konuyu sadece hak eden hakkına kavuşsun diye açıyorum.İyi bir hizmet veren hiçbir kurumun karalanmasını istemem.Bu iyi hizmet veren kurumlardan biride bilteksis

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Gerçekten katılıyorum. Bilteksis'in bedava hostunu wp site kurmak için kullandım eğer isteklerim çok olursa bayi hostingle devam edicem...

GsliKahraman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İyi bir firma fakat yeni bir firma olduğundan eksikleride yok değil..
Bu eksikler bazı arkadaşlar tarafından abartılıyor hepsi bu kadar..:deli

GsliKahraman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyide biz kötülemeyelim dedikçe tepemize çıktı.
Sitemde kaç tane hata oluştu onlar yüzünden.
Şimdide seo çalışmıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.