İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Teşekkürler Hepinize!

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Arkadaşlar sitem açılılalı yaklaşık iki hafta olmasına rağmen Alexa da 4 milyona indik . Bunu siz okurlarıma borçluyum . İlk başlarda endişeliydim kimse beni takip etmez diye fakat şimdi gerçekten çok mutluyum . Yazılarımı elimden geldiğince fazla yazmaya dikkat edecem. Sizler bana destek olmak istiyorsanız benim yazdığım yazılara bir tane yorumu zaman kaybı olarak görmeyin . Sizin için önemli olmayabilir fakat biz yazarlar için çok önemli bizi mutlu ediyor takip edildiğimizi anlamak .

Alexa da bana 5 yıldız vermek için buraya tıklayın .

Sizden bir konu hakkında fikir isteyeceğim. Arkadaşlar sizce abartmadan sadece anasayfa yanına adsense reklamı koymalı mıyım? Reklamı koyarsam siz tıklar mısınız veya size bir sorun teşkil eder mi? Bunların cevaplarını yorum olarak atarsanız çok mutlu olurum.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar!

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Hayırlı olsun, bence yeni açılmış bir siteye reklam koymaya gerek yok hele ki adsense reklamı. Belli bir ziyaretçi sayısına ulaşınca aylık sabit ücret veren reklamlar almanı tavsiye ederim. Adsense'de bir yere kadar gelince banlanıyorsun...

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Hayırlı olsun, bence yeni açılmış bir siteye reklam koymaya gerek yok hele ki adsense reklamı. Belli bir ziyaretçi sayısına ulaşınca aylık sabit ücret veren reklamlar almanı tavsiye ederim. Adsense'de bir yere kadar gelince banlanıyorsun...

katılıyorum tekilin 80-100 oldumu elden reklam almak daha mantıklı

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Ben zaten okurlarıma danışıyorum bu yüzden çünkü zorla tıklatılmaz onlar tıklarsa tıklayacağı için yazdım sizin önerilerinizide dikkate alıcam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
5 Yıldız Verdim. Hayırlı Olsun...

ProDAV

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 milyonun altına düşersin inşallah.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Bende tek tek tesekkur edecek sandim...
Blogunu okuyorum zevkli ve bana yakin yazilarin var. Yabanci dizi zevkinde hosuma gidiyor. (sendin dimi o?)
Basarilar

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
her zaman yanındayız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5