Arkadaşlar sitem açılılalı yaklaşık iki hafta olmasına rağmen Alexa da 4 milyona indik . Bunu siz okurlarıma borçluyum . İlk başlarda endişeliydim kimse beni takip etmez diye fakat şimdi gerçekten çok mutluyum . Yazılarımı elimden geldiğince fazla yazmaya dikkat edecem. Sizler bana destek olmak istiyorsanız benim yazdığım yazılara bir tane yorumu zaman kaybı olarak görmeyin . Sizin için önemli olmayabilir fakat biz yazarlar için çok önemli bizi mutlu ediyor takip edildiğimizi anlamak .
Alexa da bana 5 yıldız vermek için buraya tıklayın .
Sizden bir konu hakkında fikir isteyeceğim. Arkadaşlar sizce abartmadan sadece anasayfa yanına adsense reklamı koymalı mıyım? Reklamı koyarsam siz tıklar mısınız veya size bir sorun teşkil eder mi? Bunların cevaplarını yorum olarak atarsanız çok mutlu olurum.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar!
Alexa da bana 5 yıldız vermek için buraya tıklayın .
Sizden bir konu hakkında fikir isteyeceğim. Arkadaşlar sizce abartmadan sadece anasayfa yanına adsense reklamı koymalı mıyım? Reklamı koyarsam siz tıklar mısınız veya size bir sorun teşkil eder mi? Bunların cevaplarını yorum olarak atarsanız çok mutlu olurum.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar!