İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

text reklam verilecek

pexolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
E-ticaret ve SSL sistemleri üzerine faaliyet gösteren bir firmanın web sitesinin PAGERANK değerini yükseltmek amacı ile en az 3 ay süreli text reklam verilecektir.

* Text reklamlar SİTE ADI + 4 KELİMEDEN OLUŞAN KISA TANITIM'dan ibarettir.
* Text reklamlar sitelerin ana sayfasında yer almak zorunda.
* Kabul edilecek içerikler
- Hosting,Domain Satışı Yapan Siteler
- Web Tasarım , Programlama ve Bilişim Firmaları
- Webmasterlara Yönelik Siteler
- Programlama , Tasarım Eğitim ve Yardımlaşma Siteleri , Forumlar
- E-Ticaret , Online Alışveriş Siteleri , Sanal Mağazalar
- KOBIlere yönelik iş rehberi , firma kataloğu tarzı siteler

* PR değeri 3ün altında olan, içerik kıstaslarımızla yakından uzaktan alakası olmayan sitelerle ilgilenmeyeceğiz.

Sadece PR değeri 3 ve üzeri olan sitelere reklam verilecektir.Ödemeler reklam periyodunun sonunda firma tarafından yapılacaktır.

Reklam almak istediğiniz web sitesinin adresini özelden göndermeniz durumunda fiyat teklifimizle geri döneceğiz.

İyi çalışmalar.

erhanyeler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklam periyodunun sonunda ne demek oluyor.yani sen mesela 2 aylık reklam verecen siteye 2 ay sonramı parayı verecen

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
periyod ne ise o periyod bittikten sonra ödeme alacaksın diye anladım ben; periyod büyük bir ihtimalle de 3 ay gibi gözüküyor. ayrıca hem reklam vermeyi düşünüp hem de bu kadar tok davranmak ne bileyim biraz garip geldi bana

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5