İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Text Reklam Verilecek.

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar
Text reklam vermek istiyorum. Sitenin içeriği wallpaper, manzara dır. Günde 50-100 tekil yolluyabilecekler ve pagerankları 4 ve üstü olanlar; fiyatlarını, sitelerinin özellikleriyle birlikte buraya yazarsa ya da pmden yollarlarsa sevinirim. Ödeme paypalla yapılacaktır.

Carpediem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ruyalar.com
aylık 30 ytl.. fakat paypal kullanmıyorum.. sadece havale

Sanalvadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pr 0 genel bir portal fakat dediğin tekil 50 100 miktarın fazlasını gönderebiliriz

aylık 20 ytl sevgiler

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pagerankı 4 ve üstü olmayan arkadaşlar lüfen pm yollamayın ya da buraya yazmayın. Ve de ödemeyi sadece paypalla yapabilceğim söyledim. Lütfen havale ile ödeme alacaklarda bişey yazmazsa sevinirim.
@ozcesa, sana özel mesaj attım.

Pm atanlardan da 2 kişiye yanıt verdim. Onların cevaplarını bekliyorum.

Teşekkürler

kadinca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kalite Her zaman Kazanır

Tarafımıza ait güncel sitelerde

468*60 banner ana sitemizde dönusumlu + 120*60 banner sabit + text link
+ diğer sitelerimizde 120*60 banner sabit + uyelerimize mailing + 2.750.000 kişiye mail yollama reklam referanslarımız oldukca iyidir ayrıntılı bilgileri

msn : [email protected] dan öğrenebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5