İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Text reklamda kampanya yaptık sadece 50 kuruş

M

maxialem

Misafir
KONTÖRLÜ TEXT REKLAM HİZMETLERİ

Sisteme üye olarak aşağıdaki hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz...

Text reklamda kampanya yaptık sadece 50 kuruş sizde sitemizde reklam vermek istermisiniz ya kaç tıklama aldığınızı görmek öyleyse buyrun yeni text banner programımıza kayıt olun...

Text programımızla tıklama istatistiklerinizi takib edin size en iyi ziyaretçi getiren kelimeleri bulun istediginiz an sitenizin tanımını ve kelimelerinizi degiştirin bunu kendinize göre uyarlayın ...

Reklam kampanyamıza kayıt olun 500 kontör bizden hediye... 50 kuruşa size 1000 gösterim hakkı demektir... yani 50 kuruşa 1500 gösterim

Üstelik ziyatreçi sayınızıda tutmak için ücretsiz kodumuzvar kodu ekleyip ziyaretçilerinizi takip edebilirsiniz

sistem nasıl çalışır

1-Siteme reklam vermek için öncelikle üye olursunuz site tanımında başlığa büyük harflerle 37 karekterli bir tanıtım yazarsınız

2-sitenizin içeriginde size uygun kelimelerle sitenizi tanıtırsınız en fazla 80 karekterle ve sistemden yöneticiye ulaşırsınız yönetici sitenizi aktifler sizinde reklamınız gösterime başlar hepsi bu

üstelik bu köntörlü text reklam scriptinide satıyoruz almak isteyen lütfen msn den görüşsün

www.maxialem.com/banner

M

maxialem

Misafir
yokmu kimse ya bak bu fiyate reklam bile olmaz aslında hadi bekliyorum bak :D

levent

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pardon ama sen hiç bu sistem nasıl çalışır oturup hesap kitap yaptın mı?

Sana bir örnek vereyim. Benim sitem ayda yaklaşık 1.250.000 sayfa gösterimi yapıyor. Yani bu sitedeki reklam ayda bir milyondan fazla gösterim yapacak. birmilyonikiyüzellibin gösterim için senin sisteminde 1250 kontör(!) almak gerekiyor. Bunun YTL karşılığı ise 625 YTL ediyor.

Yorumu forum sakinlerine bırakıyorum.

Not: Lütfen bunu yapıcı bir eleştiri olarak algıla.

M

maxialem

Misafir
saol algıladım ama ben hiç böyle hesap yapmamıştım hatta birinin hesabına bile baktım kontörü tükendim tükenecem diyo oysaki dün akşam deneme mahiyetli eklemiştim buda istatistikleri

Txt Reklamınızın Tıklanma Sayısı :10
Txt Reklamınızın Kalan Gösterim Hakkı :1651
Txt Reklamınızın gösterilme sayısı :1349

zaten sipritide deniyorum hem deneme hem ticaret mahiyetli

ne önerirsin ben pek anlamam sadece yapıyorum işte

o zaman fiyatı reklam vericeklere bırakıyorum ne yapmamlazım burada fiyatı bir yardım :D

sizlerin bu konuda kesin bir fikri vardır

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu 1000 dediğin, her gösterimde bir mi düşüyor yoksa her tıklamada mı, yani diyelim ki reklam verdim, 50 kuruş ödeyince reklamın ne zaman bitiyor, 1000 defa tıklanınca mı yoksa 1000 defa gösterilince mi

edit: ohaaaa, gösterim mi bu yahu... naappptın h.o.c.a sen

M

maxialem

Misafir
gösterince düşüyo tıklayınca diil bide site yeni hesapladım ayda 60 70 bin gösterim yapıyorum çogul olarak sadece reklamlı sayfalarda sence ne yapmamız lazım bilirsin belki fikir ver bakalım

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
5000 kontür hediye 100.000 gösterim 50 kuruş olsa belki ancak tutar bu arada pek öyle gösterime kimse para vermez :D sen bunu tıklamaya göre yap daha yararlı olur.

M

maxialem

Misafir
mesela kaç tıklama yapalım haydi siz karar verin belkide bir aydan fazla göstericek reklamı ama olsun söyleyin mesela kaç tıklama makul sizce :D

M

maxialem

Misafir
daha neler 1000 tıka 3ytle üsteklikte tamamı hilesiz ve türk ip lerden sen akını yedin galiba veren varsa ben alırım ondan :D karar verdim kodu tıklamaya göre hazırlıcam ama makul sayıyı bilmiyorum ama yorumlar üsteki arkadaşda oldugu gibi baya uçuk bence... siteden gelen hitlerde hile yoktur farketmez diyene yabancı hit gönderirim ama bir hallta yaramaz.. varmı buişten anlayan kesergibi kendine yontmayan fikir verecekakla yatıcek rakam olması gerek

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.