İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TGSW programları

H

hostcu

Misafir
beyler bu programlar hakkında bilgisi olan varmı kullanmayı bilenleniniz falan?

benden en kral programlar mevcut hatta en son updateleri bile ama kullanmayı beceremiyorum:)

.Onur.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
TGSW'nun açılımı ne? Hiç duymadım bu kavramı... :(

H

hostcu

Misafir
bir çeşit program absürt galerileri tgp lere otamatik olarak ekliyo ama daha ekleyemedik:)

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Senin elindeki program hangisi? Benim biraz bilgim var...

oyuncu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
TGS -TGSW kullanman çok yararlı değil çünkü artık bir çok yerde geri link kontrolü olmadan kabul edilmiyor. advantage submiter ile kolaydı şimdi sanırım bloklamalardan dolayı biraz az olabilir

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oyuncu' Alıntı:
TGS -TGSW kullanman çok yararlı değil çünkü artık bir çok yerde geri link kontrolü olmadan kabul edilmiyor. advantage submiter ile kolaydı şimdi sanırım bloklamalardan dolayı biraz az olabilir

Dediğin büyük tgpler için doğru ama onlar tgsw tarzı programlardan gelen galerileri zaten kabul etmiyor. Diğer siteler ise gelen galerin çoğunu kabul etmek zorunda çünkü günlük 400-500 civarı galeri gönderiyor program. Bunların hepsinide tek tek kontrol etmekle kimse uğraşmaz. Benimde tgp sitem vardı geçen sene ordan gelen deneyimime dayanarak konuşuyorum..

M

MrManson

Misafir
absürtlinkindex.com aktifken submitter programları ile günde 750 den fazla galeri geliyordu. Kontrol edemiyordum tabii , bazen hepsini kabul ediyor bazende aralarından 50 tane fln seçiyordum kafadan..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.