merhaba the planet'ten dedicated kiralamayı düşünüyorum. Teknik destekleri nasıl acaba? mesela sorunu iletsek nekadar sürede cevap veriyorlar ortalama.. kullananlar varsa özellikle eksi yanlarını yazarsa sevinirim
teşekkürler
teşekkürler
The Planet alacağına www.Ev1servers.net 'ten al paşalar gibi, kral gibi kullan. Kesinlikle ev1 al eğer yabancı alacaksan. Dünyada 1 numara boşuna olmamış adamlar ben bizzat test edip onayladım. : ) Ayrıca bırak adamlar ne kadar sürede cevap veriyor diye sormayı The Planet için, Ev1'de direk online olarak Teknikerlerle anında görüşüp sorununu halledebiliyosun.worshiphim' Alıntı:merhaba the planet'ten dedicated kiralamayı düşünüyorum. Teknik destekleri nasıl acaba? mesela sorunu iletsek nekadar sürede cevap veriyorlar ortalama.. kullananlar varsa özellikle eksi yanlarını yazarsa sevinirim
teşekkürler
Seal' Alıntı:The Planet alacağına www.Ev1servers.net 'ten al paşalar gibi, kral gibi kullan. Kesinlikle ev1 al eğer yabancı alacaksan. Dünyada 1 numara boşuna olmamış adamlar ben bizzat test edip onayladım. : ) Ayrıca bırak adamlar ne kadar sürede cevap veriyor diye sormayı The Planet için, Ev1'de direk online olarak Teknikerlerle anında görüşüp sorununu halledebiliyosun.
qdin' Alıntı:Tesbitlerinde hakli olabilirsin ancak ev1 deki serverlerin ne kadar pahali oldugunu upgrade vs işlemlerinde yüksek ücretli oldugunu hatirlatmak isterim.
Parasi olan ev1 yada theplanet den almali bence bu 2 datacenter ayni oranda başarılı. Ancak Almanya sunucuları çok ucuzladı bu siralar gerekli optimasyonları yapinca hiçde bunlardan aşagi degiller iyi derecede sunucu yöneticisi olan arkadaşlara almanya DC lerinde barinan serverleri tercih etmelerini düşünmelerini önerrim.