İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

the planeti önerir misiniz

worshiphim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba the planet'ten dedicated kiralamayı düşünüyorum. Teknik destekleri nasıl acaba? mesela sorunu iletsek nekadar sürede cevap veriyorlar ortalama.. kullananlar varsa özellikle eksi yanlarını yazarsa sevinirim
teşekkürler

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
www.theplanet.net veya www.servermatrix.com cok saglam bir datacenter dır serverleri iyi işliyor 24 saat sürmeden yardim alabiliyorsun. dd0s protection özelligi var profosyonel web işi yapacaksan kesinlikle buradan almalısın.

kutver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben türkiyedeyim theplanettan serverlarımda var ama 2003ten beri kullanıyorum.

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
theplanet sahte kredi kartları yüzünden sanırım 2005 ten beri yeni türk müşteri almıyor. Tabi kurumsal büyük müşteri sınıfına girenler ayrı.

theplanetten aracı vasıtasıyla sunucu kirlamaştım ve çok memnundum. Networkleri çok iyi...

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
worshiphim' Alıntı:
merhaba the planet'ten dedicated kiralamayı düşünüyorum. Teknik destekleri nasıl acaba? mesela sorunu iletsek nekadar sürede cevap veriyorlar ortalama.. kullananlar varsa özellikle eksi yanlarını yazarsa sevinirim
teşekkürler
The Planet alacağına www.Ev1servers.net 'ten al paşalar gibi, kral gibi kullan. Kesinlikle ev1 al eğer yabancı alacaksan. Dünyada 1 numara boşuna olmamış adamlar ben bizzat test edip onayladım. : ) Ayrıca bırak adamlar ne kadar sürede cevap veriyor diye sormayı The Planet için, Ev1'de direk online olarak Teknikerlerle anında görüşüp sorununu halledebiliyosun. ;)

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Seal' Alıntı:
The Planet alacağına www.Ev1servers.net 'ten al paşalar gibi, kral gibi kullan. Kesinlikle ev1 al eğer yabancı alacaksan. Dünyada 1 numara boşuna olmamış adamlar ben bizzat test edip onayladım. : ) Ayrıca bırak adamlar ne kadar sürede cevap veriyor diye sormayı The Planet için, Ev1'de direk online olarak Teknikerlerle anında görüşüp sorununu halledebiliyosun. ;)

Tesbitlerinde hakli olabilirsin ancak ev1 deki serverlerin ne kadar pahali oldugunu upgrade vs işlemlerinde yüksek ücretli oldugunu hatirlatmak isterim.
Parasi olan ev1 yada theplanet den almali bence bu 2 datacenter ayni oranda başarılı. Ancak Almanya sunucuları çok ucuzladı bu siralar gerekli optimasyonları yapinca hiçde bunlardan aşagi degiller iyi derecede sunucu yöneticisi olan arkadaşlara almanya DC lerinde barinan serverleri tercih etmelerini düşünmelerini önerrim.

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
qdin' Alıntı:
Tesbitlerinde hakli olabilirsin ancak ev1 deki serverlerin ne kadar pahali oldugunu upgrade vs işlemlerinde yüksek ücretli oldugunu hatirlatmak isterim.
Parasi olan ev1 yada theplanet den almali bence bu 2 datacenter ayni oranda başarılı. Ancak Almanya sunucuları çok ucuzladı bu siralar gerekli optimasyonları yapinca hiçde bunlardan aşagi degiller iyi derecede sunucu yöneticisi olan arkadaşlara almanya DC lerinde barinan serverleri tercih etmelerini düşünmelerini önerrim.

almanyadaki DClerden hangilerini önerirsiniz uygun fiyatlı?

okan23

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ev1 le planetın ceoları birleşti o yüzen çok büyük bir fark olacağını zannetmiyorum 2 firma arasında

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
theplanet kullanan arkadaşlarım mevcut ve memnunlar. ne için kullanıcağınızı tam bilsem daha ayrıntılı yardımcı ola bilirim. iyi çalışmalar.

worshiphim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ev1 den 3 sene önce bi server almıştım
bi arıza çıkardılar falan ilk 10 günü kullanamadan server kapandı paramı iade etmediniz diye defalarca mail attım sonra bi email geldi çok üzgünüz lütfen aşağıdaki telefonları arayıp durumu bildirin falan gibi
bende oraya artık güvenmiyorum haliyle
bir kaç arkadaşında durduk yere hdd si yanmıştı!..

GladiatoR:
Bana stabil bir sistem gerekiyor ve daha önemlisi ciddi bir support
yani mail atınca en geç 45dk falan içerisinde işten anlayan ekip olaya el atmalı..

bu arada the planet in firewall ı hardware firewall mu?

okan23

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hdd yanma olayı değilde bozulma oalyı her serverda oalbilciek bir şey zaten 2.5 senedir ev1 deyim kalitesinden gayet memenunum bunun dışında ltyide kullanıyorum ucuz bir şey istiyorsan lt dende memnun kalabilrisin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.