İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

This Account Has Been Suspended

spdial

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fazla CPU kullanımı nedeni ile devamlı host şirketleri ile sorun yaşıyoruz.Sitelerimiz kapatılıyor.VPS Kullanımı bu sorunu çözermi?

PutTLD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
Vps kullanımı bu sorununuzu çözer, vps kullanırsanız cpu yüzünden siteleriniz kapanmaz,
Aşırı hit olursa sadece siteleriniz yavaşlar(saldırı haricinde).

Vps'de size ayrılmış cpu ve ram miktarı vardır, bu miktarın üzerine çıkamayacağınız için vps satan firma ile sorun yaşamazsınız, daha öncede belirttiğim gibi çok hit alırsanız yada cpu sorunu yaşarsanız sadece siteleriniz yavaşlar...

Sadece bilgi amaçlı yazdım, vps hizmeti vermiyorum.

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Herseyden öncede sitenizi optimize etmenizdede fayda var?Vps olabilir yok ugrasmak istemem derseniz Premium hostingte kullanabilirsiniz ama optimasyon kesinlikle sart.

kralbuysa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitem kapatildi nedeni ne olabilir

mrb arkadaslar sitem kapatildi ilginc olan ne biliyormusunuz daha site acilmadigi acmadigim sitem nasil kapatilir ?
ama domijn halla duruyoor admin panele giremiyorum ne bu yahu ne bicim is

This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

camuradam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar simdi benim anlamdigim egerki bu dostumuzun dedigi gibi domijn varmis elinde peki domijn varsa webhosting acilabilirmi yine yoksa bu tumden kapalimi kalacak cunku heran basima gelebilir bilgilenmek amaciylan cevap veririseniz saygilar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.