Tık başı 0.07$ kazandıran PTC!!!Günlük 1$ a yakın para!!!
Arkadaşlar 4-5 gün önce bulduğum bir sitedir.Sitenin adı ptcircle.com.24 Şubat 2014 te açılmış.Yeni bir site ama diğerlerinden ayıran güzel yanları var:
1-Sisteme para vermeden paralı hesapla kaydoluyorsunuz.Şu anda sitenin yapmış olduğu promosyondur.
2-Bu aldığınız hesap premium diğebileceğim Hydrogen üyelikle başlıyor.Yalnız belli bir üye sayısına kadar alım vardır.Bu süreden sonra kayıt olduğunuzda aylık 6$ para istiyor.Şu an sistem bana 3 aylık hesap verdi ücretsiz olarak.Hızlı olmalısınız...
3-Günde 15 adet reklama tıklıyorsunuz.(6 adet 0.07$, 7 adet 0.0525$, 1 adet 0.035$, 1 adet 0.0175$)
4-Buda günde ortalama 1$ a yakın para demektir.
5-Site adminine 2 ayrı mail attım.Şaşırtıcı biçimde anında cevap verdi ikisinede.
6-Para çekmek için hesapta min 6$ olmalı ve totalde 350 tık yapmalısınız.
7-Ödemeler paypal ve bitcoine yapılmaktadır.
8-Hydrogen hesap süresi bitene kadar 1 kuruş para vermiyorsunuz.
9-Aynı ip den 2 account alabilirsiniz.Yani taktiksel olarak kendinize ref olabilirsiniz.
10-Kiralık referans için hesapta min 10$ olmalıdır.Onlarda günde 8 tık yaparlar.
11-İlk ödeme aldığımda kanıtı eklerim.
Aşağıda benim hesaptan görüntü koydum:

Burada referanslı link:PTCircle - Click. View. Earn money.
Burada referanssız link:PTCircle - Click. View. Earn money.
Arkadaşlar sizden ricam referanslıyla kaydolmanız.Kaybedeceğiniz hiçbirşey olmadığı gibi reflerime her konuda yardımcı olurum...
Refimden üye olanlar daha fazla kazanmak için bana pm atsınlar.Duyurulur...
Ödeme Kanıtları;
1.Alınan Ödeme
Arkadaşlar 4-5 gün önce bulduğum bir sitedir.Sitenin adı ptcircle.com.24 Şubat 2014 te açılmış.Yeni bir site ama diğerlerinden ayıran güzel yanları var:
1-Sisteme para vermeden paralı hesapla kaydoluyorsunuz.Şu anda sitenin yapmış olduğu promosyondur.
2-Bu aldığınız hesap premium diğebileceğim Hydrogen üyelikle başlıyor.Yalnız belli bir üye sayısına kadar alım vardır.Bu süreden sonra kayıt olduğunuzda aylık 6$ para istiyor.Şu an sistem bana 3 aylık hesap verdi ücretsiz olarak.Hızlı olmalısınız...
3-Günde 15 adet reklama tıklıyorsunuz.(6 adet 0.07$, 7 adet 0.0525$, 1 adet 0.035$, 1 adet 0.0175$)
4-Buda günde ortalama 1$ a yakın para demektir.
5-Site adminine 2 ayrı mail attım.Şaşırtıcı biçimde anında cevap verdi ikisinede.
6-Para çekmek için hesapta min 6$ olmalı ve totalde 350 tık yapmalısınız.
7-Ödemeler paypal ve bitcoine yapılmaktadır.
8-Hydrogen hesap süresi bitene kadar 1 kuruş para vermiyorsunuz.
9-Aynı ip den 2 account alabilirsiniz.Yani taktiksel olarak kendinize ref olabilirsiniz.
10-Kiralık referans için hesapta min 10$ olmalıdır.Onlarda günde 8 tık yaparlar.
11-İlk ödeme aldığımda kanıtı eklerim.
Aşağıda benim hesaptan görüntü koydum:

Burada referanslı link:PTCircle - Click. View. Earn money.
Burada referanssız link:PTCircle - Click. View. Earn money.
Arkadaşlar sizden ricam referanslıyla kaydolmanız.Kaybedeceğiniz hiçbirşey olmadığı gibi reflerime her konuda yardımcı olurum...
Refimden üye olanlar daha fazla kazanmak için bana pm atsınlar.Duyurulur...
Ödeme Kanıtları;
1.Alınan Ödeme