İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tıklama Başı Ödeme Yapan Yeni Sponsor

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arma yaptım ve forumda göremedim.
Bu yeni sistem adbritea benzer bir şekilde çalışıyor. Tıklama başı para ödüyor. Paypal ve çek ile ödeme yapıyor. Minumun ödeme 10 dolar. referans site için www.megaupload.com (sağ tarafdaki reklam bölgesi). Oldukça gelişmiş bir site kategori seçimi var. Sitenizin dilinide seçebiliyorsunuz. Türkçe de mevcut. Birden fazla sitenizi aynı hesaptan ekleyebiliyorsunuz. Tık başı 0.01 ile 0.1 arası değişiyor.(ben öyle okudum) Güzel ve güvenilir bir sisteme benziyor. Denemekte fayda var.
Sitenin Adresi:
www.bidvertiser.com

Ben de çok iyi bilemiyorum. Elimden geldiğince yardım ederim.

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arada direk reklamda satabiliyorsunuz. Network reklamlarıda var. Mesela bir tıklamaya 0.07 başka birine de 0.04 verdi.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ona uyeyim ama sadece, sana reklam verirlerse reklam cıktıgını dusunuyom ben pek bisey anlamadım... 3 gun reklam cıkmadı, kapadım

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bidvertiser bayağıdır var, üye olduktan sonra hemen giriş yapabiliyorsunuz, fakat yalnıca ingilizce sitekeri kabul ediyor, tr ise siteniz reklamlar kesiliyor, üye olduktan sonra sitenizin yer aldığı bölümde wiew linki var ona tıkladığınızda, o anda mevcut reklamların fiyatları ve hangi ülkeden gelnleri kabul ettikleri yazıyor, reklamların % 90 lık kısmı usa/ca istiyor neredeyse, kalan 3-5 centlik reklamlarda işte bahtınıza ne çıkarsa, usa/ca clicklere max 2$ yakın verdiğide oluyor bu gelen yere bağlı, yabancı sitelerde işinize yarar, paypala 10$ da, 25$ çek ile ödeme yapıyor, ,,, ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.