İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

tıklama sponsoru

E

Eseryucel

Misafir
walla üye oldum 3 gün oldu ... Ancak anlamadığım bir şey var ilk gün 1.58 katsayı ile çarpılıyordu clickler 2.gün 1.12ye 3.günde 0.53'e düşürdüler katsayıyı nedenini anlamadım ... Sahtekarlar galiba

C

CaptureManiac

Misafir
ilk gün 1.59 ile başlamışım, ikinci gün 1.63 ile, üçüncü gün 1.67 ile devam etmişim.
toplamda 3 günde 8.21$ kazandım. bana göre çok iyi. yeter ki paramı alabileyim.

E

Eseryucel

Misafir
capture sen hangi bannerı kullanıyorsun ben bunny i kullanıyorum acaba ondan mı?

C

CaptureManiac

Misafir
linke tıklandığında starpoker.com açılıyor.
bunun için siteye de bakabilirdin. sormana gerek yoktu.

F

funcitytr

Misafir
Eseryucel ; Ways Adanademirspor ha :) bizdensin.. İlginç... Kolay kolay karşıma böyle Adanalılar çıkmaz.. Hemşeriyiz ha :)

konuyu dağıttım özür dilerim ama hemşerimi görünce dayanamadım...

kolay gelsin..

E

Eseryucel

Misafir
Ok capture benim oran 0.02 ye kadar düştü bknu çıkardılar yani :) Funcity selamlar siteye de bekleriz ...

C

CaptureManiac

Misafir
eseryucel hata sende. reklamın pop up olarak açılmasını sağlamışsın. o reklam popup reklamı değil !

pop up olarak açtırdığın için starpoker sitesine tekilden kat kat fazla çoğul hit gönderiyorsun. bu da oranın düşmesine sebep oluyor. popup olarak değil düzgün bir reklam olarak açtırmayı dene.

zaten bu reklam senin sitene uygun değil. eg-zotik materyal reklamının sitende yayınlanması sitenin ciddiyetini ayaklar altına alacaktır kanaatindeyim.

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanki benimkilerde bi gariplik var...

2004-03-17 263 157 1.34 2.10

2004-03-18 313 155 1.54 2.39

2004-03-19 319 176 1.26 2.22

oranin olusmasini tam cozen varmi?

E

Eseryucel

Misafir
CaptureManiac' Alıntı:
eseryucel hata sende. reklamın pop up olarak açılmasını sağlamışsın. o reklam popup reklamı değil !

pop up olarak açtırdığın için starpoker sitesine tekilden kat kat fazla çoğul hit gönderiyorsun. bu da oranın düşmesine sebep oluyor. popup olarak değil düzgün bir reklam olarak açtırmayı dene.

zaten bu reklam senin sitene uygun değil. eg-zotik materyal reklamının sitende yayınlanması sitenin ciddiyetini ayaklar altına alacaktır kanaatindeyim.

Ok anladım ;)

E

Eseryucel

Misafir
CaptureManiac' Alıntı:

Ok anladım sağolasın popu kaldırayım bari ;)

Ayrıca bizimki erkek sitesi eg-zotik metaryel ilgi çeker kalsın :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5