İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tıklamaların Geçersiz olması

eflatun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Yeni bir sitem var bunu eskı siteme kanal atayarak adsense reklamlarını yeni siteye yerleştirdim anccak detaylara baktıgımda sabah 1 tık vardı 01$ vermişti demin ayrıntılı tekrar baktım 3 tık var ama hala 01$ duruyor.
Acaba bu yapılan 2 tık neden geçersiz olmuştur?
Birde bişi merak ediyorum şimdi kullanıcı sitenin ana sayfasına girdi ve ordakı bir reklamı tıkladı sonra siteyi gezerken diğer sayfalarda ilgisini çeken bir reklam daha gordu bunada tıkladı.Google 'de ölçü nedir yani bir kullanıcının tek tıkımı geçerli yoksa birden fazla tıklamalarımı?
Teşekürler..

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eflatun' Alıntı:
Merhaba Yeni bir sitem var bunu eskı siteme kanal atayarak adsense reklamlarını yeni siteye yerleştirdim anccak detaylara baktıgımda sabah 1 tık vardı 01$ vermişti demin ayrıntılı tekrar baktım 3 tık var ama hala 01$ duruyor.
Acaba bu yapılan 2 tık neden geçersiz olmuştur?
Birde bişi merak ediyorum şimdi kullanıcı sitenin ana sayfasına girdi ve ordakı bir reklamı tıkladı sonra siteyi gezerken diğer sayfalarda ilgisini çeken bir reklam daha gordu bunada tıkladı.Google 'de ölçü nedir yani bir kullanıcının tek tıkımı geçerli yoksa birden fazla tıklamalarımı?
Teşekürler..
Öncelikle, ana sayfada bir reklama tıkladıysa, sitenizden çıktığı anlamına gelir. Çünkü tıklanan reklamlar yeni sayfada açılmıyor. Ama aynı kullanıcı tekrar girip, bu sefer başka bir yere tıklarsa, evet kabul olur. Birkaç kere daha yaparsa, hepsi birden geçersiz hale gelir. Bunu sen yaparsan, atılırsın.

3 tık olayı ise, belki genel hizmet reklamına tıklamasından dolayıdır. Ya da aynı kişi 3 kere tıkladıysa geçersiz olmuşta olabilir..

bleem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trextra ark'ım açıklamıs ancak minik bir mesaj kondurayı bende. fazla tıklamalarda komple direkt gitmiyor. arada mantık süzgeci var. bir ziyaretçi tıklamasımı değilmi saptama. bunlar konu ilişkileri veya ulaşılan sayfalarla iligili tıklama arası süreler vs...

ama dediği gibi bu olay sende genel hizmetlerden oldu buyuk ihtimal: ancak o tıklamaları sayıp saymadıgından pek emin değilim ben. cunku google ile bazı yazısmalarımda ögrenmiştim: sayfa gösterimlerinde reklamın çıktıgı reklamlar ve sayfanın normal gösterimi gibi farklar bulunuyormus...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5