Ekze' Alıntı:Kendimden biliyorum. Simdi Yapı Kredi / Sultanbeyli şubesine damlamak üzere 2000 küsür $.
Gelsin çatır çatır yiyeceğimHatunu alıp pc karsısına gecip su mesajlarınızı gostereceğim
Bak diyeceğim çok kasıyorlar ama seninle bu mekanda, şu vaziyette bulunmama engel olamıyorlar![]()
crawler' Alıntı:ekze , konunun seninle alakası yokken neden böyle mesajlar atıyorsun. 1 senedir çatır çutur yiyorsun paraları hergun okuyoruz forumda iyi ye afiyet olsunda forum kullanıcıları ne yapsın kızla yediğin paraları onu cozemedim ? Ben hile yapıyorum kızla yiyorum , siz salaksınız yapmıyorsunuzmu demeye getiriyorsun.
burdaki insanlar bilmiyor diymi hile yapmayı ? Sen kazanıyorsan bu insanlar sayesinde kazanıyorsun. 1000 kisi calıssa adsense ile türkiyeden. 1000 ide yapsa 2 gün sonra şutlarlar. Ama arada cıktıgı icin idare ediyor adamlar.
Eğer sen hile yaptıgın icin akıllı , burdaki insanlar yapmadıkları için salaksa .. bütün forum salak.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.