İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

titleyi neden görmedi

dtcoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
s.a arkadaşalar www.heyoyun.net benim sitem. googleye site:www.heyoyun.net yazdığımız zaman benim yazdığım titlelerin hiçbiri çıkmıyor.sadece suebarbie yazıyor sebebi ne olabilir yardım bekliyorum.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
http://heyoyun.net/ adresinin G o o g l e tarafından 29 Oca 2008 15:27:44 GMT tarihinde kaydedilmiş önbellek görüntüsüdür.

yani, 29 ocakta son olarak sitenizi cache almış.O tarihtede sanırım siteniz parktaydı.Bu sebple hala titlesi o şekilde.Tekrar indexlediğinde düzelecektir.

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
dtcoder, arkadaşın demek istediği google'ın anasayfanızı en son 29 ocak'ta kaydetmiş olması. bir dahaki anasayfayı kaydettiği tarihte title'ınız düzelecektir.

dtcoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şu an www.heyoyun.net e girdiğinizde oyun sitesi açılması lazım.bazı arkadaşlar parkta falan demişlerde.29 ocaktan sonra oyun yükledik.ve oyunlar indexlendi.ama titlede suebarbie yazıyor.halbuki suebarbieden sonra birçok title yazması lazım yani google eksik almış titleleri.bunun sebebini soruyorum.mesela bitane oyuna girin bakın titlelere.bide googlenin indexlediği titlelere bakın anlarsınız farkı

dtcoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3596adsiz11.JPG

arkadaşlar resme bi bakın.1. sonuca yani www.heyoyun.net e tıklayın anasayfanın titlesine bakın bide googlenin gösterdiği titleye bakın anlamadım durumu hala neden böyle ?googlenin gösterdiği titlede suebarbie yazıyor ama anasayfa titlesinde farklı şeyler yazıyor.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Arkadaşım sanırım mesajlarımızı dikkatli okumuyorsun, yardımcı olmayı gerçekten de istiyorum ama sanırım anlaşmazlık oldu.

Verdiğin link, direkt siteni arattığın için site indexin.Ancak google, arama sonuçlarında cachesinden çalışır, sonuçları oradan verir.Google botu en son 29 ocakta sitene gelmiş ve indexlemiş.Bu sebeple 29 ocakta sitenin titlesinde olan yazılar çıkıyor.Şimdi tekrar geldiğinde, yaptığın değişiklikleri görecek, şimdiki titlenin sonuç olarak çıkaracaktır.Beklemen lazım.Eğer çabucak olsun, hemen gelsin indexlesin diyorsan, Pagerankı yüksek olan yada sıkca güncellenen bir kaç siteden link alıp süreyi kısaltabilirsin.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Google dün eklediğim içerik için ziyaretçi yolluyorken sitenin en son indexlenme tarihine baktığımda benimde 29 ocak gösteriyor.
Bir süredir bu konuda googlede problemler var.

Siteye gelirsek bende durum
Aradığınız - cache:http://www.heyoyun.net/ - terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı.

Site aramada çıkmasına rağmen cache yok.

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet bende son 2 haftada 3 site açtım hepside 29 da takılı kaldı.Google da bu aralar birşeyler var ama anlayamadım...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.